tiistai 20. elokuuta 2013

mieletön menoHupsistakeikkaa tätä tehokkuuden määrää! Ihan tuosta vaan tuli tiistaisena iltapuhteena pestyä viisi ikkunaa! Viisi! Aniliini on näet kaikki nämä vuodet pessyt ikkunansa ihan väärin. Onneksi eräs kesäpoika (jep, kesäpoikahan se) taannoin neuvoi, miten ikkunoita oikeaoppisesti kuuluu pestä. Nyt aikaa pesuprojektiin kuluu ziljoonakertaa vähemmän, eikä tarvita edes pesuainetta. Delmonte-mies sanoo kyllä!

9 kommenttia:

 1. Ikkunanpesuohjeet meille muillekin kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simppelisti homma meni niin, että hankin Prismasta SINI-tuotteen mikrokuituisen ikkunanpesimen, jonka kanssa ei tarvita normilikaisissa ikkunoissa pesuainetta lainkaan. Sillä suihkin ja hyvällä, saman sarjan kuivaimella kuivasin. Ei raitoja, vaan pelkkää puhdasta jälkeä!

   Ammattilainen pitäis nuo molemmat vekottimet samassa kädessä, pesin alla ja kuivain päällä ja yhdellä vedolla saisi homman ns. purkkiin! Jee!

   Poista
  2. Pitää vielä lisätä, että ylimmäinen ei ollut maksettu mainos! Ettei tule sanomista! :)

   Poista
 2. mä ihmettelin alkukesästä noita ruutuja pestessäni, miksi aina jotekin ajattelee sen olevan niin aikaa vievää ja rankkaa puuhaa kun oikeesti mun laiskalla mahdollisimman helposti ilman kommervenkkejä tyylillä onkin ihan lepposaa ja suht nopsaakin hommaa jopa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Samaa mäkin eilen mietin, kun sain tunnissa nuo viis ikkunaa pestyä ja kaikissa kuitenkin nelisen pintaa. Jos innokkuutta jatkuu tänään, pesasen menemään kyllä pari lisää!

   Poista
 3. Aniliinin mies pesi samaan aikaan kahdeksan ikkunaa autosta, molemmin puolin. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun muistutit >:)
  Meillä odottaa kolme isoa ikkunaa pesuaan ennen talven tuloa. Se on hyvä tavoite, ennen talvea siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tavoitteena myös kirkastaa ikkunat kesän pölyistä ennen talvea, vaikkahan justiinsa keväällä ne jo pesin. Tsemppiä pesupuuhiin!

   Poista