perjantai 9. elokuuta 2013

iksun lihapullat - ja viikonloppu voi alkaa!


Nytpä on tarjota vain yksi kukkakuvanen, huomenna paremmalla onnella! Onnea ei tänään löytynyt jääkapistakaan, sillä siellä loisti pelkästään valo joten päätettiin lähteä hevoslihapullapäivälliselle sinikeltaiseen. Oikeasti Mies kyllä pakotti, sillä mustat muoviset vessanharjat olivat pääseet loppumaan. Iksu pääsi yllättämään löydöillään, joista kuvallista aineistoa huomenna, sillä pimeys on juuri vallannut Anilandian. Taitaa olla aika kynttilöiden!

Ei meille muuten eilen mitään ukkosmyräkkää tullut. Kerran heräsin pikkumurahteluun, joten suotta kiirehdin suorittamaan kukkienpelastusta eilen illalla.

Huomenna muuten noudetaan eräs ylimääräisiä sydämenlyöntejä aiheuttava kultainen uusi perheenjäsen taloon. Voi kuulkaa, se on varmasti ihana! Ja upea! Yksi sisustuksellinen haaste jälleen toteutuu! Uuu!

Jep, on aika laittaa nauhuri pyörimään ja katsoa muutama varvi Big Lovea. Tai sitten kurkin 50:ttä kertaa Maikkarilta Polttarit. Viikonloppuja!

Weekend, my favorite word! Now the plan is to sit down, relax and watch a few episodes of Big Love from HBO. I wish a great weekend to you all!

4 kommenttia:

 1. Haha, minä taas voisin pakottaa miehen Ikeaan, koska ne mahottoman hyvät tiskiharjat on loppu :D Pitää vissiin vessaharjatkin sit kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne muoviset vessanharjat on ihan parhaita - hinta-laatusuhde mahtavasti kohdillaan. Ja kyllä nyt jo ihan tiskiharjojenkin takia Iksureissulle on tarvetta! Viikonloput!

   Poista
 2. Meillä kyllä jytisi oikein kunnolla. Tänään on kuljettu kera silmäpussien, sen verran ryske valvotti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsiläinen! Tää meidän kylä on semmosessa jännässä notkossa, että harvemmin ne ukkoset tänne tulee, mutta kun tulee ni eivät lähde helposti pois. Metkaa, mutta en kyllä muista täällä asumisaikana ukkostaneen vielä kertaakaan, ex-mestoilla kyllä useastikin.

   Parempia unia tuleville öille! Ja viikonloppuja kans!

   Poista