keskiviikko 14. elokuuta 2013

ihan kivaa keskiviikkoa!Note to self: hiliä ei kannata lähteä silpomaan ilman asianmukaisia kumivarustuksia. Kas kun useampi tunti ei riitä sen saatanallisen tulisuuden poistumiseen kätösistä ja kas jos ihmispolo menee ronkkimaan silmiään (tai muita arkoja ruumiinosia, tässä tapauksessa onneksi pelkästään niitä silmiä) antaumuksella, voi tilanne seuraavaksi olla... vakava.

Ei se opi.

10 kommenttia:

 1. Love the pics, I´d love to have the poster of the man in the moon myself. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I just love posters! But we don't have any free walls to put them on :)

   Poista
 2. Been there, done that. Au. Miun kohtaloksi koitui nuudelipussin chili.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uijui! Hilimies töistä vinkkasi, että leikkuuoperaation jälkeen kannattaa kädet valella öljyllä ja sen jälkeen pestä saippualla. Öljy is the magic word!

   Poista
 3. Aijai, kokemusta on. Jäi muuten siinä vaiheessa toinen piilari silmään kun ekan olin chilikäsillä poistanut. Siinä olikin sitten hauskaa vietellä iltaa toinen silmä tulessa ja puolisokeana, eikä lasejakaan voinut laittaa, kun toisessa oli vielä se piilari...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Kipu on kyllä sietämätön, mutta mulla ei onneksi kestänyt kuin yhden illan - aamulla silmät olivat jo normaalit. Tai no, olihan siinäkin yhdeksi illaksi ihan tarpeeksi säätämistä!

   Poista
 4. Great pics, love the basket with the lovely flowers!

  xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! That basked is really old, found from flea market the other day. Love it too!

   Poista
 5. Mistä tuo ihana puutarhatonttu on?! Täällä on jo hetken haettu tuollaista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Anonyymi! Tuo tonttu on hankittu vuosia sitten muistaakseni Bauhausista. En osaa yhtään sanoa, saako niitä vielä ko. liikkeestä, mutta kannattaapi ehkä kysellä! Tsemppiä keskaritontun metsästykseen!

   Poista