lauantai 10. elokuuta 2013

bum bum


Ainakin yksi siellä ruudun toisella puolella tietää, että tätä on pitkään haaveiltu ja haeskeltu. Onneksi on ex-työtoverit, sosiaalinen media sekä oikea aika ja oikea paikka (nopeuskin saattoi olla valttia). Uuden tulokkaan upea kultainen väri tuo hieman erilaista säpinää Anilandiaan ja se sopii kuin nakutettu pimeänkolkkoon eteiseen. Tervetuloa tuo uusi ihana syksyisten iltojen valontuoja!

Samassa kuvasetissä tunnelmapaloja lampun edellisen omistajan upeasta torpasta, joka pisti aika nopsaa haaveilemaan omasta punaisesta tuvasta.

16 kommenttia:

 1. Oi, you lucky lady. Meiltäkin saisi rakastavan kodin ainakin se kattoversio Bumlingista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattoversioinen Bumling on ollut meikäläisen ykköshaave jo vuosia, varsinkin (yllättäen) keltainen sellainen. Niitä ei ihan helposti pysty bongaamaan, koska käsittääkseni keltaisia versioita ei valmisteta enää. Meikäläisen Bumling-haaveilun täytti nyt helposti kyllä tämä kultainen yksilö!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Thanks! I was so excited about this new lamp that I totally forgot those few words in English! :)

   Poista
 3. Oih,sepä on ihan hirveen hirveen nätti!!!

  Näätsä, musta tuli ihan vihree?! :) Kelpais siis kyllä mullekkin...

  VastaaPoista
 4. Onnittelut, tuo on kyllä hieno kultaversio! Haaveilen siitä, että joskus löytäisin saman valaisimen kirppikseltä pilkkahintaan, mutta taitaa olla turha toivo. Ruskean kattoversion näin kerran Fidassa, mutta silloin en tiennyt vielä, että ritilöitä saa tilattua uusia, ja valaisin jäi ostamatta kamalassa kunnossa olevan muoviritilän takia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi! Toivotaan kuitenkin, että josko se onni vaikka lykästäisi! Minäkin kuljen silmät auki kirppiksillä näiden kattoversioita metsästäen, mutta yhteenkään en ole törmännyt. Taitaa olla aika kuumaa kamaa kaikkialla. Olin itse asiassa valmis jo ostamaan uuden, mutta nuukuus iski. Nyt sain oman kultaisen hintaan, jota en kehtaa edes kertoa.

   Poista
 5. Huu miten hieno! Meille on tuo kultainen kattoversio ajautunut miehen matkassa,ja on kyl vaan niin kiva. Itseasiassa tollanen jalallinen on ollut kauan hakusessa:) Täällä ruotsissa noihin törmää aika usein,mutta melkeinpä vaan antiikkiliikkeissä ja silloinkin maksavat hunajaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruotsissa on varmaankin paremmat mahdollisuudet löytää Bumling-lamppuja kuin Suomessa. Ihan hyvissä hinnoissa ne täälläkin on, ellei sitten tee ihan jotain huippulöytöä. Kyllä mä edelleenkin lupaan pitää silmät auki kattoversioisen kanssa! :)

   Poista
 6. Lamppu on tosi upea! Ja ihani muitakin yksityiskohtia kuvissa :) Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Oikein hyvää sunnuntai-iltaa myös sinne!

   Poista
 7. On kaunis lamppu. <3 Bumling.

  VastaaPoista