torstai 8. elokuuta 2013

antaa sataa vaan


Synttärifestivaaliviikko alkaa olla mukavalla mallilla ja sopivasti viikonlopun puolelle kallellaan. Napakkaan työvauhtiin ollaan siis päästy, eikä Aniliini ei ole malttanut hengailla iltasella koneella ylimääräistä, sillä päiväsaikaan tuota puuhaa tulee tehtyä jonkin verran tarpeeksi. Kamerakaan ei ole käynyt kädessä eikä sisustuksellisia innovaatioita olla kohdattu. Voi voi.

Tiedotusvälineet huutavat yöllä Suomeen rantautuvasta megalomaanisesta ukonilmasta, joten kävin keräämässä ulkokukat ja muut sateenalttiin välineistöt terassille turvaan. Seuraavaksi nakkaan hait jalkaan ja hipsin peiton alle ukkosta odottamaan. Heipat!

Hey, it's time to start to continue writing a few sentences in English too (sorry that I have been lazy with it recently!). All good here, working after summer holiday is still a bit... challenging but looks like the next months will be super busy at work. And I do like it. I just wish the summer with hot sunny days would last longer!

8 kommenttia:

 1. Hei mahtava toi alimmaisen kuvan kukkaruukku! Mäkin tahdon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Ipana ei oikein tykänny kun otin omiin tarkotuksiin sen legolaatikon :) Mutta saatiin sovittua niin, että äiti taas lainaa hänelle omistaan. Toi on siis niitä lego-säilytyslaatikoita - nappasin vaan kannen pois ja kas näin siitä saatiin mainio kukkaruukku! :)

   Poista
  2. Missä noita myydään? Mä kans himoitsen :)

   Poista
  3. Taisin aikanaan hankkia nuo Citymarketista. Stokkalta vois löytyä. Ja nettikaupoista taatusti, jos googlaa vaikka "lego säilytyslaatikot".

   Poista
 2. You always have lovely things : )

  xx

  VastaaPoista
 3. Love your yellow Lego pot head! Have a lovely day x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Very useful for flowers too! Great day for you too!

   Poista