perjantai 5. heinäkuuta 2013

takapenkiltä kuultua


Mitä tarkoittaa pian? Mitä se täti sanoi? Kattokaa ku mä pidän kiinni tästä kahvasta. Mistä mä pidin kiinni kun olin vauva? Mitä se täti sanoi? Mikä toi liikennemelkki oli? Eiks Isi tietäny et piti kääntyy? Mitä Isi ei tietäny? Mitä oho? Miks Isi sammutti auton? Mitä toi hilvimelkki talkottaa? Mitä se täti nyt sanoi? Minkä laulun sit vois laulaa? Pystyksää äiti pidättämään? Mä pystyn pidättämään. Mikset sää äiti pystyny pidättämään? Mitä se täti nyt sanoi? Millon me ollaan Italiassa?

10 kommenttia:

 1. Ihanaa, kuulostaa niin tutulta toi kyseleminen. Täällä nauretaan niin hervottomasti, teillä taitaa olla mukava matka. Mukavaa loman jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysymysten tulva on aivan mahdoton. Takapenkki on hiljaa ainoastaan silloin, kun siellä nukutaan, pohditaan seuraavaa kysymystä tai kaivetaan nenästä räkää.

   Lämmintä on kyllä piisannut ja uima-allas on tullut tutuksi! Terkut sinne!

   Poista
 2. Voi, te olette ihanassa Italiassa, nauttikaa! Me oltiin jo lomalla, pari viikkoa Etelä-Ranskassa ja oi voi miten oli ihanaa. Harkitsen muuttoa :)

  VastaaPoista
 3. Tässä piti olla Pauliinan kommentti, josta tuli viesti sähköpostiin muttei näy kuitenkaan täällä? Bloggeri varmaan taas sekoilee, mutta sitä piti Pauliinalle sanoman, että meitäkin kiinnostaisi tuo Etelä-Ranska - oi olisipa ihanaa nähdä kuviasi sieltä! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana Ipana hänen jutut saa aina niin hyvälle tuulelle :) Terkuin Petra "täti"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja juttuahan riittää! Hyvää alkanutta lomaa Petra-tädille!

   Poista
 5. Pauliina täällä moi :) ne on nää pelit ja vehkeet kun välillä sekoilee. Tässä on viime päivinä tehnyt vähän mieli herätellä blogia henkiin, joten voipi olla, että toiveesi toteutuu :)

  Saako muuten kysyä, että minkä nimisessä kylässä ootte siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, herättele ihmeessä blogiasi taas henkiin! :)

   Asustelemme kylässä nimeltä Pozzo Della Chiana. Jotkut kuvat saattavat tosin olla iltareissuilta - ollaan tähän mennessä käyty mm. Montepulcianossa, Cortonassa, Arezzossa ja Castiglion Fiorentinossa. Tänään illalla ajateltiin ajella Sienaan, joka on n. 30 minuutin ajomatkan päässä. Oletteko kenties olleet näillämain joskus?

   Poista
 6. Juu, vuosi sitten oltiin juuri Castiglion Fiorentinossa. Ihania ne pienet kukkulakaupungit siellä. Pidin myös Sienasta ja etenkin sen katedraalista ja torninäkymistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähiseuduilla lomaillaan siis! Meillä on tänään viimeinen ilta Italiassa :( Mutta ensi kesänä tullaan uudestaan! Se on jo Angela-rouvan kanssa sovittu!

   Siena oli upea! Harmi, että meidän iltareissut on tyyliä hit&go ja ehdittiin pelkästään nauttia maittavasta illallisesta kun jo piti lähteä ajelemaan kotia kohti. Mutta ensi vuonna ehkä paremmalla ajalla!

   Poista