sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

samassa sängyssä erinin kanssaSunnuntaipäivä Toscanan auringon alla on juuri sellainen kun aurinkoisen päivän Toscanan auringon alla kuvittelee. Iltapäivätorkut aurinkovarjon alla tekevät piruvie entistä unisemmaksi! Näillä tiluksilla on ihan hemmetin rauhallista - ei tämmöistä rauhallisuutta oikeasti voi ollakaan? Hiljaisuuden välillä rikkoo jossakin kaukana kiekuva kukko tai uima-altaan automaattinen päristin (mitä näitä nyt on) - tai tekstiviestin ääni kertoen siitä, että vesipeto on herännyt päikkäreiltään, jotka täällä ulkomailla ovat venyneet päivittäin vähintäänkin parituntisiksi.

Aamupäivisin siis altaalla, iltapäivällä kikkailemaan kylille. Majapaikkaamme saapunut suomalainen kanssalomailija tiesi kertoa, että 15 minuutin ajomatkan päässä sijaitsee outlet-taivas, jonne iloisna mielin riensimme tänään. Ja voi valtava sitä shoppailijan helv unelmaa! Teki jopa tiukkaa tällekin himoshoppailialle, sillä liikaa on aina liikaa (yhdistettynä kolmeen nälkäiseen matkailijaan ja yhteen karuselliin kinuavaan 3,5-vuotiaaseen). Outlet-paikan nimestä ei tuon taivaallisen hajua - hyvä jos osaan oikeassa kohtaa vuorokautta tervehtiä oikein italiaksi. Mies tosin pisti vielä paremmaksi ja mennä murjautti tuossa päivänä yhtenä Angela-rouvalle bonjourin...

Näin täällä, kuis siel hurisee?

PS. Siis tuo sangen arvoituksellinen otsikko! Tiesi nimittäin tämä suomalaiskanssalomailija tuossa tänään vielä kertoa senkin tärkeän tosiasian, että olivat viime kesänä lomailleet täällä samaisessa paikassa ja meidän huoneessa tuolloin lomaili itse Erin! Niin että samassa pedissä sitä nyt koisitaan. Ohhoh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti