torstai 18. heinäkuuta 2013

ratikas on paljo väkkee...


Lomailuaktiviteetit sun muut ovat tietenkin vieneet mennessään ja blogimaailman tuotoksien seuraaminen raahaa pahasti perässä (feedlyn lukemattomien lista huitelee edelleen +1000:ssa). Ensimmäiset asuntomessujen kuvat näyttivät mielenkiintoisilta ja siisteiltä Majoineen (joka ON upea) ja muine sisustuksellisine huomioineen, mutta olekse mää vai olettekstekin nähneet nyt niitä ihan kaikkialla? Juu ähkyksi asti. Ja samoista aiheista. Ei mitenkään yllättävää, mutta erikoista sikäli, etten muistaakseni pannut merkille vastaavanlaista "ilmiötä" edellisvuosista.

Pihaprojekti alkaa onneksi olla vaiheessa, että voitais täräyttää tehden jotain muutakin vaihteeksi. Esimerkiksi kikkailla pääkaupunkiin ajelemaan metrolla ja ratikalla (ratiritiralla).

10 kommenttia:

 1. Juu, vähän ähkyttää, varsinkin kun seisoskellut Hyvinkäällä itse jo viitisen päivää ja toinen mokoma vielä elokuussa edessä.
  Mutta teidän pihaprojekti näyttää hyvältä ja hyvässä vaiheessa olevalta! :) Omaan pihaan mätkähtänyt tänään 11 lavaa todennäköisesti samaa kiveä eli lähiaikoina ei edessä vapaa-ajan ongelmia... ;)
  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, tsemppiä seisoskeluun! Ja laatoitusprojektiin kans!

   Poista
  2. Oikeasti tämä on kyllä oikein mukavaa vaihtelua normaaliin toimistoarkeen ja kun mukana on mukava porukka niin mikäs tässä! :) Luulenpa tuon laatoitusprojektin olevan huomattavasti stressaavampaa... ;)
   -Piia

   Poista
  3. Nyt laatoitusprojektin loppuvaiheessa voin kyllä melko rehellisesti todeta, että kyllä muutaman kerran meinasi usko loppua - ihan uskomatonta sikäli, että projekti kesti himpun verran yli viikon (talonrakennusprojekti ziljoonakertaa pidempään). Mutta kerran kun rykäsee tekemään, niin valmista syntyy, ainakin jollakin aikavälillä. Onneksi nyt paikatkin on taas siivottu kaikesta siitä kivipölystä, huh.

   Poista
 2. Heip, tuo kalenteri on pistänyt positiivisesti silmään aikaisemminkin niin haluaisin tiedustella että mistä saman ihanuuden voisi hankkia? Hauskaa loppukesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, tuo kalenteri on ihan mahtava! Aion taatusti hankkia sen myös ensi vuodeksi, syyskuussa vissiin niitä jo pystyy tilailemaan. Mutta siis kalenteri on nimeltään stendig ja muistaakseni tilasin sen arangolta (www.arango-design.com). Niitä saa varmasti muualtakin (ehkä jopa Suomesta?), mutta tuolle tuli lisähintaa tullimaksuineen päivineen, mutten siis siltikään kadu yhtään ostosta. Kivaa loppukesää sinnekin!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää kivirintamalla! Ja tervetuloa kylille :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivirintamalla kaikki ok, ellei oteta tuota kivipölyä huomioon. Tunnen nimittäin jotain kasvavan otsaan parhaillaan ja vauhdilla...

   Mutta ajatus oleskelusta isolla kirkolla saa mielen niin onnelliseksi! :)

   Poista
 4. mä olin viime vuonna aivan täynnä asuntomessupostauksia jo parissa päivässä...tänä kesänä riitti pressipostaukset ja hyppään yli jokaisen asuntomessupostauksen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samma här! Sisustuslehtien messuartikkeleista sai tosi hyvän kuvauksen ja mulla jäi muut messupostauslukemiset kans siihen.

   Poista