torstai 25. heinäkuuta 2013

orange is the new black

Hetken mielijohteesta kurvasin kirpparille ja voi tytöt ja pojat onneksi kurvasin! Tommone Aarnion Polarishan siellä Aniliinia huuteli - kassan kautta pois ja muovituoli takaluukkuun. Onneksi isossa hallissa ei ollut muita, sillä kiljaisuhan sitä pääsi ja housuun tirahti!

PS. Jos jotakuta kutkuttaa tuollainen oranssi kaunokainen, ilolla ilmoitan sinne jääneen vielä viisi kappaletta vastaavanlaisia yksilöitä. Huikkaan tarkemmat koordinaatit mikäli tarvis! 

6 kommenttia:

 1. Luulen Salon reissulla käyneeni juuri samaisella kirpparilla, jossa oli rykelmä noita komistuksia. Ihana väripilkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Nehän on tosiaan voineet olla siellä jo pidempäänkin, mutta harvoin käyn siellä huonekalujen puolella vilkuilemassa. Onneksi nyt kurkkasin!

   Poista
 2. Siis aivan mahtava löytö! Passaa tuon lattian kanssa vallan mainiosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Oli pakko sijoittaa tuoli yläkertaan, jotta sitä näkee useammin ;)

   Poista
 3. Voi kun omaltakin kotipaikkakunnaltakin tekisi tuollaisia löytöjä! Olen niin kateellinen sinulle ja niin onnellinen puolestasi, kun noin harvinaisen löydön teit! - Mymmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mymmeli! Joskus sitä onnistaa kirpparilöydöillä, varsinkin sellaisilla, jotka ovat täydellisesti omaan tyyliin sopivia. Myönnettäköön kuitenkin, että aika harvoin todellisia kultakimpaleita eteen sattuu. Tuo on yksi ja monta vuotta sitten bongattu senkki makkarissa toinen!

   Tsemppiä kirppisaarteiden metsästykseen & oikein aurinkoista viikonloppua!

   Poista