sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

nurtsi


Avaudunpa hieman meidän nurmikosta, koska joskus pitää nurmikostakin avautua. Meilläpäin vesisadetta on nähty joskus ja jouluna ja samaan syssyyn laattaprojektin laatat nakattiin eri puolille tonttia nurtsin päälle kanteluhommaa helpottamaan - nurmikko otti nokkiinsa ja nyt loistaa keltaisen kuivana kaikkialla. "Kyllä se siitä kasvaa" on ollut vakiokommentti Aniliinin itkiessä nurmikkoparkansa perään, muttei vielä ainakaan muutamassa päivässä elpymisen merkkejä ei ole silmäpelillä havaittavissa.

Tänään nakattiin lannoitetta nurtsin päälle samalla taivaalta sadetta tähyillen (esim. öiseen aikaan olis aika kiva) - josko hää siitä friskautuisi.

Muthei, kesäloman viimeisen viikon loppuosiolle luvattu helle on ziljoonakertaa kivempi juttu kuin joku goddamn kellertävä nurtsi.

Heippa!

6 kommenttia:

 1. Hyvää lomaviikkoa! Minä menen huomenna töihin (huomaa roikkuva alahuuli).

  Hei, jospa se siitä vielä elpyisi! Minä en viitsinyt hankkia meidän loman ajaksi kukkien kastelijaa ja ne olivat menneet reilussa viikossa ihan kuolleen näköisiksi (parvekekasvit siis), mutta kun kastelin niitä vielä (en edes heti, vaan vasta seuraavana päivänä, koska ajattelin, että ne ovat kuolleet), alkoivat ne sittenkin vihertämään ja nyt ovat jo entisen veroiset! Vaikka eihän se nurtsi tietty sama asia ole, mutta odota nyt vielä, saattaa se siitä elpyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou, mulla roikkuu alahuuli sitten viikon päästä! Tsemppiä töihin, perässä tullaan!

   Mä luulen kans että kyllä toi nurtsi tosiaan tosta tokenee. Joku tiesi kertoa, että vaikka näyttäisi ihan kippuraksi kuolleelta, sieltä se vaan malttaa jaksaa kasvaa. En tiedä sitten miten ne 1300 kiloa painavat laattalavat vaikuttivat asiaan, mutta toivotaan parasta!

   Poista
 2. Pidetään peukkuja teidän nurtsille! Raportoithan sitten, et miten kävi? Täällä meinaan kellertää kans ja pahasti, vain apila jaksaa puskea läpi rutikuivasta maasta. Ainakin kesäkukat diggailivat lannoitteesta ja kukkivat ihanat taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä pistän väliaikaraporttia tulemaan vaikka loppuviikosta! Meilläkin apila on sitkee! :)

   Poista
 3. Heippa! Teidän talonväri on huikee! :) saisko udella värikoodia? Tahtoisin niin maalata tän meidän kerman (en tajua kui joku voi maalata talonsa sillä värillä)värisen talon harmaalla ja näyttää hyvältä tuo sävy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja isot pahoittelut alkuun, etten ole vastaillut tähän värikoodikysymykseen! Toki saapi udella, meni hetki ennen kuin löysin sen kaikkien rakennusmatskujen joukosta! Eli sävy on EX2-TM-7533, maalina Nordica Eko Talomaali. Muistaakseni hankittiin RTV:stä.

   Poista