keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

möksä
Lomailijat viettivät riemukkaan päivän aikuisporukalla Miehen vanhempien mökillä, josta löytyy oivat puitteet leppoisaan möksämeininkiin ja kesäiloitteluun. Nyt ollaan taas kotosalla ja laatoitusprojekti jatkuu. Ja jatkuu. Ja jatkuu.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mökkeily on kyllä mukavaa! Harmi, ettei tänä kesänä olla ehditty viettämään aikaa möksällä vasta kuin tämän kerran. Omilla vanhemmillakin on möksä, eikä sielläkään olla vielä käyty. Onneksi on kesää jäljellä! :)

   Poista
 2. Mökeillä on kyllä tunnelmaa :-) Voi niitä teidän laattoja, käykö joku öisin nykimässä niitä pois, vai onko teillä vaan niin iso piha :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan varma, että joku käy napsimassa noita laattoja pois sitä mukaa kun Mies niitä paikalleen latelee! Ei maar, kyllä projekti etenee (liian hitaasti tietty mun mielestä, kun kaikki paikat on sekasin eikä mikään näytä oikein valmiilta).

   Ja sitte toi meidän nurtsi, jonka päällä ne lavat on seisoneet, voi nurtsipoloista. Täällä kun ei ole satanut valovuosiin, joten nurtsit ylipäänsä on muutenkin kaikkialla heikossa hapessa. Iltapäiväksi on luvattu sadetta (jee!) mutta sitten ei kaiketi voi laatoittaa? Voi nakki.

   Poista