keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

landepaukkujen halvat huvitHeihoi, lomalaiset täällä moi. Pari päivää ollaan oltu menossa kun käytiin vähän ajelemassa metrolla ja raitsikalla. Ipanaa jännitti niin että kädet hikos! Lintsireissukaan ei käynyt kukkarolle kun ilmaiskiepautukset riittivät (vielä) mainiosti 3,5-vuotiaalle.

Voi kyllä meillä oli niin mukavaa! Haikailut takaisinpaluusta nousee pintaan joka kerta, mutta kyllä meidän kelpaa täällä oman kylän kotikolossa asustella.

4 kommenttia:

 1. Juuri sanoin tänään miehelle että minulla on kaipuu Helsinkiin ehkä se on tämä kesä ja lomallahan siellä kaikki tuuntuu kivemmalta :) hyvä meidänkin on täällä maalla asustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Onneksi sinne voi tehdä näitä muutaman päivän pikavisiittejä! Niinno, käynhän mä siellä hollillä päivittäin noin muutenkin töissäkin ;)

   Poista
 2. Voi kun ihana tämä sinun blogisi :) Tupsahdin tänne tuolta Selma blogin kautta! Tässäpä uusi lukijasi, iloista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna ja oikein mukavaa, että löysit tiesi tänne Aniliiniin! Toivottavasti viihdyt mukana matkassa pitkään! Aurinkoa sinne!

   Poista