perjantai 19. heinäkuuta 2013

ikävää


Häivyttiin bella bambinan kanssa äänekästä kivisahaa ja kuvottavaa kivipölyä (sitä tavaraa on nyt sitten muuten kaikkialla, ihan #¤%&!:n kaikkialla) pakoon kirppiskierrokselle. Löytyi yksi liina, jolle pitää näyttää tahranpoistajaa rankalla kädellä. Ja löytyi myös hoitotäti, josta Pipana iloitsi enemmän kuin mistään muusta. Juuri aamulla kun puhuttiin hoitokaveri-ja täti-ikävästä ja pitkäksi kasvaneesta näkemisvälistä - nyt ei kuulemma ole enää yhtään niin kova ikävä!

Aniliini taitaa nyt hengittää syvään eikä ajattele ollenkaan sitä kivitauhkaa kaikissa ulkokukissa, kaikissa yrteissä, kaikissa pihakalusteissa, yläkerran partsin kaikissa matoissa ja ylipäänsä yläkerran partsilla, Miehen vaatteissa ja sitä kautta kämpän kaikilla lattiapinnoilla sekä kaiken tämän siivousprojektia - ehei, tää vaan nostaa jalat kattoon ja lueskelee muutaman mukavan blogipostauksen ja nauttii lomasta. Jep. (Tuli just muuten mieleen, että Aniliini ei myöskään ajattele naapureiden vastaavaa luetteloa, joka on nyt myös tuon kivitauhkan peitossa.) 

4 kommenttia:

 1. Ei tollasia pizza-kuvia tänne saa laittaa!!!! :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii! Meille tuli eilen niin kova himo italianpitsaa, että oli pakko laittaa uuni kuumaksi ja pitsat tulelle. Mietittiin, että olis varmaan kelvannu ihan Angela-rouvallekin! :)

   Poista
 2. Täälläkin on podettu samanlaista ikävää. On ollut tarkoitus kutsua teidät kyläilemään, mut kun noita projekteja pukkaa ovista ja ikkunoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on tuo pihaprojekti pitänyt kiireisenä viime päivät. Ja nyt sitten enää viikko lomaa, ihan mälsää! :( Mutta kyllä me vielä ehditään nähdä! Vielä on kesää jäljellä! :)

   Poista