tiistai 9. heinäkuuta 2013

arrivederci
Niin ne vaan Italian lomamatkatkin loppuu aikanaan ja viimeistä päivää viedään. Sattumoisin tänään fiirataan myös ihan pronssihääpäivää! Kahdeksan vuotta sitten oli ihan yhtä kuuma kuin parhaillaan täällä Toscanassa - silloin ei tosin (muistaakseni) jyrähdellyt ukkonen jossakin kaukana kumpareiden takana. Metsän kuninkaan kanssa tosin otettiin vähän kontaktia myöhemmin yöllä...

Taidanpa seuraavaksi kömpiä päikkäreille Ipanapipanan seuraksi.

2 kommenttia:

 1. Oijoi, loma vaikuttaa loistavalta! Tavallaan hääpäivään liittyen olisi yksi kysymys: Olen yrittänyt omaa kohta koittavaa kuudetta hääpäivää varten löytää miehelleni lahjaksi juurikin sen tyylistä nahkaista pallia jollaisen bongasin yhdestä aiemmasta postauksestasi. Saako udella mistä itse moisen löysit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anonyymille! Nyt ollaan Suomessa ja täällä sataa vettä! Nyyh! Onneksi viikonlopulle on kaiketi luvattu auringonpaistetta :)

   Tuo musta nahkainen rahi elikkäs palli ;) on hommattu paikallisliikkeestä, A.Vuorelasta (www.kalustevuorela.fi). Mikäli et asustele näillä kulmilla, voit varmasti kysellä ko. palleja liikkeen sähköpostin kautta! Onnea matkaan!

   Poista