keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

TJ2


Noniin, eilisestä kuumuudesta kun selvittiin niin tänään oli sitten vielä kuumempaa! Ulkosalla on totisesti kelit kohdillaan ja onpa sääli viettää suurin osa päivästä joko ilmastoidussa konttuurissa hytisten tahi ilmastoidussa bussissa hytisten. Onneksi ilta-ajan saa viettää ulkotiloissa vaikka hampuille hileille uutta kasvualustaa rakentaen. Tai ulkokukkia kastellen. Mukava päivittäinen rituaali tuo kukkien kastelu, johon saa aikaa uppoamaan tovin jos toisenkin.

Ette varmaan usko, mutta täällä odotetaan lomaa kuin superkuuta nousevaa. Aniliini on nyt jo päättänyt, ettei aio murehtia yhdenyhdestäkään bookkitykkääjästä koko lomana! Saas nähdä kuin käy. Voi olla somemuijalle aika piukka paikka.

12 kommenttia:

 1. voisin jotenkin kiivastella sinulle jostakin lääkärin ja terapeutin tittelin. Ei muuten, mutta nämä sun ilmaisut toivuttavat minut leikkauksen jälkeisistä tyhmyystiloista. Oikeesti!
  Olin tosin menettää suolistoni aiemmasta postauksesta, jossa kerroit naapurin soittelevasta sedästä ja siitä, mikä se vehje oikeasti oli. Siis minä kieriskelin naurussa maha rutisten!
  Mutta älyttömästi kiitos näistä kirjoitteluistasi. Nämä terapioi mennen tullen!
  Lämmintä kesän jatkoa!
  t. vakkarivieras

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa, oikeesti! Bloggaaja tuntee totaalisen onnistumisen riemua, jos edes yksikin on menettänyt suolistonsa sen kirjoituksien vuoksi! Iso, iso KIITOS vakkarivieraalle! Sydän.

   Toi eilinen hampaisiin kohdistunut postaus oli jo skidisti sillä hilkulla, mutta yhtään lukijaa ei tippunut matkasta sen jälkeen Google-käyttäjäraatilistan mukaan, päinvastoin, tuli yksi jopa lisää, tosin se oli ruotsalainen eikä ymmärtänyt uusimman postauksen sisältöä... Mutta mansikat on aina jees!

   Poista
 2. Ihan pikkasen voisin haikailla ja olla kade ilmastoiduista tiloista, meillä töissä tänään < 30. Saattoi olla hiki, myös paidan alla.

  Jeet sun pian koittavalle lomalle. Se se on jo jotain, että bookkikaan vedä, entäs tää paikka? Mahtilomaa sulle, teille.

  Ja edelliseen kommentoijaan sanallisesti yhtyen. Mäkin monasti hörähdän sun kirjalliselle luovuudelle. Oot hyvä siinä mitä teet. Kiitos ilosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, ehkä sittenkin vaan pistän enemmän nuttua päälle ilmastoidussa konttorissa - ei trooppinen lämpötila työolosuhteissa mitenkään kivaa varmasti ole!

   Juu, jeet lomalle! Tein tossa vielä parit bookkityyppiset hommat pois alta, mutta voi tosiaan tehdä vaikeeta olla pois some-maailmasta. Anilandian kuulumisia saatte kyllä taatusti kuulla lomallakin :) Ehkä muutama kuvanen myös ensi viikon lomamatkaltakin!

   Kiitti kommentista, Maya! Muuten, elefanttimekkoa on nimenomaisessti säästetty Ipanan toimesta kesää ja lomamatkaa varten!

   Poista
 3. Hihii, täälläkin yksi ihan säännöllisesti ruudun takana hihittelevä. Pakko antaa muuten palautetta siitäkin, kuinka kivaa on lukea hauskaa, usein päivittyvää ja tyylikkäästi kuvitettua blogia, jossa ei mainoslinkit vilise. Ei sivubannerissa, eikä varsinkaan tekstissä. Jee!

  VastaaPoista
 4. Tsih. Ja yksi koodari suositteli mulle jonkin hemmetin koodikirjan lukemista - ihan vaan kun olen niiden koodareiden kanssa tekemisissä, että jos kiinnostaa. Sanoin, että otan sen lomalle mukaan. Toivottavasti tajusi sarkasmin. :D

  Enää yksi päivä!!!!

  PS: Aamulla tukka oli ihan märkä, kun velloin läppärireppu selässä päiväkodilta bussille. Bussin ilmastointi onneksi pelasti vähän ja toimistolla nyt jäätyy joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koodareiden sarkasmintajusta voi varmaan olla eri mieltä, mutta meidän ingenjööri ei vaan joskus oikein tajua. Vaikka kirjoittaisin ykköstä ja nollaa :)

   YKSI PÄIVÄ! Ihan uskomatonta.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä alkaakin kohta olla lomafiiliksissä! Pari tuntia vielä! :)

   Poista