maanantai 24. kesäkuuta 2013

suomen surkein kuski

Ipana tykkää ihan mielettömästi pyöräilemisestä, mutta ai kamala kun se ei yhtään keskity polkemiseen tai siis ylipäänsä siihen pyöräilyyn. Kuikuilaan taaksepäin, käännellään ohjaustankoa holtittomasti, höpötetään ihan koko ajan (siis ihan koko ajan) ja jarrutetaan (jos ylipäänsä jarrutetaan) pelkällä käsijarrulla. Takapyörä sutii tyhjää kun Ipana pistää vimmatusti menemään punaisella ponillaan.

Ihan kuin katsoisi telkkarista viihdettä nimeltä Suomen surkein kuski. Koko ajan pohtien, että voiko tollasta ollakaan (kyllä voi).

6 kommenttia:

 1. Meillä kanssa punaisella ponilla sutiva pyöräilijä joka ei keskity siihen lainkaan :D mulla välillä meinaa palaa pinna kun eteenpäin pääseminen on hankalaa :D mut eipä sitä opi ellei häslää aikansa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mietittiin tossa Miehen kanssa tämänpäiväisen reissun jälkeen, että apupyörät otetaan sitten pois lukioiässä :)

   Poista
 2. Hih;)) Meilläkin sotketaan välillä niin holtittomasti, että äiti ei meinaa uskaltaa kattoo vaan tekis mieli pistää silmät kiinni hirvityksestä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, samanlainen mahoton menijä täälläkin. Ja heti tulee noottia, jos pitää kiinni. Pakko se on, muuten menee ihan holtittomaksi!

   Poista
 3. Kuulostaa niin tutulta! Ja sama on kulkupelikin isommalla. Siihen kun lisäät toisen viereen potkupyörällään, vielä enemmän päätään pyöritellen, niin siitä on kyllä rentouttava iltalenkki kaukana ;D

  VastaaPoista