sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

pelkkää juhlaa


Aikamoista juhlaa tää loman alku! Tänään nousee kannat kattoon erään 5-vuotiaan prinsessan synttäreiden kunniaksi ja huomenna saadaan yökkärivieraita kaukaa tsadista saakka. Ipana laskee öitä ja höpöttää taukoamatta suunnitelmistaan ja puuhailuistaan näiden tärkeiden viraiden kanssa. On kuulkaa kevättalvesta saakka höpötetty (taukoamatta toki sekin) Italian matka saanut hyvän kilpailijan näistä harvinaislaatuistista vieraista.

4 kommenttia:

 1. Onnea neidille!<3

  Ps. On pitäny kysyä sulta jo aiemmin, että mitä materiaalia tuo teijän lattia on? Parkettia, laminaattia? Ja väri etenkin kiinnostaa, musta? Tässä kun lattiamateriaalia jo mietin;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiirattiin erään Ipanan leikkikaverin viisvuotisia, mein Ipana täyttelee seuraavaksi neljä! Mutta kiitti kuitenki! :)

   Lattia on tummaksi petsattua tammiparkettia (väri muistaakseni oregano tms. ja valmistaja Karelia). Kuvissa se näyttää aika mustalta, mutta todellisuudessa tumman harmaa/tumman ruskea. Tyytyväisiä ollaan oltu!

   Poista
 2. Ai kattos, mä ajattelinki, että onko teidän neiti jo muka niin iso. Ja tottahan se tuossa tekstissä ilmeneekin. Huolimattomasti luin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Nopeestihan nuo pikkuipanat kyllä kasvaa ja kohtahan jo viisivuotisia muutaman vuoden päästä täälläkin juhlitaan. Pistetään kesän piikkiin moinen huolimaton luetun ymmärtäminen! :) Kivaa loppuviikkoa sinne!

   Poista