perjantai 14. kesäkuuta 2013

nysse nukahti


Nyt ois niinku likkojen iltaa tiedossa, kun perheen pää kirmasi äijäporukalla "kokoukseen" koko viikonlopuksi. Ja niinhän tässä sitten kävi, että puurotuokion jälkeen (sitä ennen vedettiin tietty gagnamstylet, kolme kertaa) pienin on pedissä (sieltä tosin kuuluu vielä vaimeaa supatusta) ja toinen kikkailee menemään männäviikon blogipostauksia ja kohta taitaa alkaa töllöstä joku morsiamen isä tai vähintäänkin poliisiopisto. Ah, viikonloppu.

Ja kun tämä postaus on valmis, on myös supatus loppunut. Viikonloppuja sinne!

10 kommenttia:

 1. Täälläkin nukahti molemmat nysset :) Ah, ihana hiljaisuus! Viikonloppuja sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Täytyy tästä varmaan itsekin kömpiä nukkumaan, sillä jos vanhat merkit yhtään paikkaansa pitävät, huomenna ollaan ylhäällä varttiavaille kuus :)

   Poista
 2. Hauska tuo teidän yhteinen kuva! :) Täällä muuten papatetaan ja supatetaan edelleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kuva napattiin just ensimmäisen ja toisen gagnamstyle-jorauksen välissä :) Ollaan hei kuulolla tässä kesällä, Ipana ei tainnu vielä ihan oikein ymmärtää, ettei näe parhaita kamujaan muutamaan viikkoon. Mut koodaillaan!

   Poista
 3. Ihana kuva sinusta ja prinsessa ipanasta :-) ihanaa viikonloppua! Terkuin Petra "täti"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiara ja muut jutskat on jälleen pakattu mukaan huomista Mummila-reissua varten :) Oikein kivaa viikonloppua myös Petra-tädille - lähdin kovin kiireellä tänään officelta kun piti ehtiä bussiin! Ja mullahan oli tosiaan ihan tosi kivaa "seuraa" sitten bussimatkan! ;)

   Poista
 4. Nice pics - and I always love children books!

  VastaaPoista
 5. Miksi miesten menot onkin aina "kokouksia", "konferensseja" tai ainakin "viiteryhmien verkottumistilaisuuksia"? En minäkään aio mennä enää tyttökavereiden kanssa "ulos syömään" vaan "verkostoni jörjestämään uusimpien trendien launch-tapahtumaan"

  -Paula

  VastaaPoista