perjantai 21. kesäkuuta 2013

keskikesääMe aloitettiin juhannusaatto kirmaamalla pusikkoon juhannusvihtaa noutamaan ja samalla kerättiin voikukanlehtiä pörrökaverille. Sen nimi on muuten Vuokko. Mä en noista kanipupuista oikein tiedä, mutta sylissä se ei tunnu oikein viihtyvän. Meillä oli lapsuudessa marsu, joka rapsuttaessa kurnutti sillai jännästi ja halus koko ajan nököttää sylissä.

Aika leppoisaa tämmönen cityjuhannus! Savustettiin äsken lohta ja voi pojat mikään ei oo niin hyvää kuin uunituore savustettu lohi kera uusien pottujen! Myöhemmin mennään saunaan ja vihdotaan menemään niin pirusti. Kaupunkilolosuhteissa ei parane lähteä kirmaamaan pihoille ilman rihmankiertämää eikä meikäläisen enää tartte kaivoihinkaan kurkkia tahi kukkia tyynyn alle asetella, kun on jo tuossa tuo siippa menossa mukana. Ja Ipana. (Ja yks hoitopupu.)

Eimaar kun hauskaa juhannusta vaan!

6 kommenttia:

 1. Oih, mikä pupu pupunen! Kyllä on pikkutirppa varmasti innoissaan!

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Ipana käy vähän välillä kurkkimassa pikkupupua! Vähän kyllä vaarallisilla vesillä liikutaan, kun moisia karvapalleroita meille hoitoon otetaan :) Hyvää juhannusta teille sinne!

   Poista
 2. Hauskaa juhannusta sinnekin, meillä on myös kaupunkijuhannus, ja kyllä on vaan rauhallista! Melkein täällä justiin voisikin kirmailla nakuna, koska ei täällä ole ketään missään :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin vaikuttaa naapurusto olevan jossain muualla, mutta joku kuitenkin olis varmaan ikkunassa kurkkimassa. Emmää uskaltanu äsken juhannussaunassa viuhahtaa :) Kivat jussit!

   Poista
 3. Meidän pupu tykkäs kun sitä hieroi poskista. Silmät kiinni nautiskeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, Nalle! Täytyypä kokeilla poskien hieromista!

   Poista