sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

kaikki vaarin tytöt lähti kirpputorilleSunnuntaiaamun kirpputorikierrokselle kirmasikin tällä kertaa vähän erilainen kokoonpano - Mummi, Ipana ja Aniliini. Laiha oli saalis ja pöydätkin melko tyhjiä, liekö kesäaika rokottaneen kirpputori-innokkuutta? Ipana sai ainkin tikkarin, joka riitti helposti mielenkiinnon ylläpitämiseksi koko kierroksen ajalle.

Myös herraisoherra on saapunut viikonloppumetkuiltaan kotiin ja eipä muuten Ipana päästäkään reissussa väsynyttä kokoustelijaa nyt ihan helpolla. Tasan ei käy onnen lahjat.

Höh, sade pilasi nurtsinleikkuuaikomukset, joten pesiskö sitä sen sijaan muutaman ikkunan? Ehkei. Mutta pitsataikina on tuolla nousemassa. Rai.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. She has been fallen in love with all kind of pink princess stuff... I've tried to tell her that yellow and green (even blue!) are really nice colors as well! :)

   Poista
 2. Ihania värejä. Sandbergin Kaspar tapetti on myös omia suosikkeja, lukijaksi jäänkin samantien :)ja tervetuloa kurkkamaan omaanikin. Olen kyllä hieman "laiska" bloggari, mutta aina kun ehtii tulee jotain laitettua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi SikeH! Käyn kurkkimassa blogiasi mahdollisimman pian, kunhan täältä länsinaapurista kotiudun! Aurinkoista päivänjatkoa sinne!

   Poista