tiistai 25. kesäkuuta 2013

kaiken se kestää


Tsori, mutta tämänpäiväinen helle on sulattanut bloggaajan aivotoiminnan totaalisesti (eikä postauksessa ole juurikaan järkeä). Aniliini näet kävi tänään huollattamassa hampaansa. Tunti ikenien silmitöntä raiskausta ja hampaidenhoitohuoneesta asiakas tuli kirjaimellisesti veren maku suussa. Ja olipahan muuten taas Aniliinin tuuria, että homman kivuttomammin hoitava ultraäänikone (tai joku semmone) oli aiemmin mennyt rikki ja puhdistusoperaatio hoidettiin semmoisilla väkkäräpäisillä vehkeillä ronkkimalla aivan kuten ennen vanhaan. Lapsen saattaminen maailmaan ei tunnu missään tuohon tunteroiseen verrattuna.

No mitä tästä opimme? Emme oikeastaan mitään. PITÄÄ KÄYTTÄÄ HAMMASLANKAA!

Syön ensin hieman mansikoita.

4 kommenttia:

 1. Haha, ihanaa, olin tänään samaisessa operaatiossa. Voin lohduttaa, että se ultraäänikoneella hierominen vihlo mulla ainakin aika kivasti + siihen päälle ronkittiin vielä väkkäräpäällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, me oltiin piinapenkissä siis samaan aikaan! Mulla on ikenet vieläkin ihan hellänä siitä eilisestä ronkkimisesta. Mutta käytinkö hammaslankaa? Noen käyttäny! Sitä saa mitä tilaa! :)

   Poista
 2. Voi miten näitä kokemuksia on suuhygienistin näkökulmasta aina kurja lukea. Minä yleensä kuulen heti ovelta potilaan sanovan, että "tulin nyt siihen kidutukseen" ja lähtiessä "hei tää ei sattunutkaan yhtään!". Se on niin paljon tekijän lisäksi kiinni laitteista ja niiden kärjistä, puhumattakaan hammaskiven ja ientulehduksen määrästä... mutta puudutusta saa kyllä aina jos tahtoo.

  Hammaslankaa kannattaa kyllä oikeasti käyttää, säännöllisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, epäilemättä ammattilaisen näkökulmasta on taatusti kurja lukea moisia kokemuksia! Kyllä munkin korvaan särähtäisi, jos omalla ammialueella liikuttaisiin moisessa mielessä.

   Mutta lupaan parantaa tapani sen hammaslangan käytön suhteen!!

   Poista