lauantai 22. kesäkuuta 2013

juhannuksen taikaaJuhannuspäiväaamun kruunasi naapurinpapan terasille roudaaman hanurinsa (sen soittimen) iloinen soitanta - puuttui vain maistonki, purjehduskengät ja lokkien kirkuna! Kyllä hanuri on aina hanuri.

Juhannus on muuten taianomaista aikaa. Tulee pestyä ikkunoita, aloiteltua maalausprojekteja, mentyä kymppiuutisten jälkeen nukkumaan ja sen sellaista. Ja aamulla kun herää jopa puoli tuntia myöhemmin kuin yleensä huomaa, että on vielä monta päivää maanantaihin.

Ens kevääksi hommaan kyllä {kirosana} sellasen Kärcherin.

8 kommenttia:

 1. Mä olen kans päättänyt saada sellaisen Kärcherin. Olen jättänyt ikkunat ihan sujuvasti pesemättäkin vaan siksi, että odottelen tässä sitä vekotinta... Kauankohan menee, voi olla että pian ei näy ikkunoista läpi kun emäntä vaan odottelee :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kuullu siitä laitteesta vaan pelkää hyvää, joten kyllä semmonen on ikkunanpesupuuhiin ihan pakosti saatava! Tänään tosiaan sen toisen ikkunan jälkeen hokasin, että voishan sitä tosiaan kivemminkin aikansa juhannuspäivänä viettää, esimerkiksi vaikka ulkona auringossa.

   Poista
 2. Oi hitsi, pystyn tuosta yhdestä nurkasta näkeen teijän koko talon mielessäni siinä omassa ympäristössään, sinisen taivaan alla, auringon paisteessa - ihanaa, kyllä siellä juhannuskin kivasti menee! Ja samalla muistelen niitä teiniajan juhannuksia, hukuksissa olevia simpsons-tennareita ja horisonttiin pyörällä häviäviä ja ojassa monkeyn vieressä nukkuvia vieraita ja yllättäviä käänteitä juhanuksenviettopaikasta. Ei sillä, sujuihan tuo grillailu ihan kivasti tuossa luhtitalon pihan päädyssäkin ja yöttömät yöt on täällä ihan oikeesti yöttömiä, ollu jo varmaan kuukauden. Mutta melkein vähän tulee ikävä sinne nurkillekin.

  Oikein mukavaa juhannuksen jatkoa! Ja varsin hyttysvapaat terveiset täältä Rovaniemeltä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamala niitä teinarijuhannuksia! Onneks ne Simpsons-tennarit löyty! Ja viimeisen matkansahan ne ajeli aika tarkkaan kahdeksan vuotta sitten punaisen ajokin perässä narun nokassa :) Emmää edes muistanu noita taivaanrantaan katoavia ja mopon vieressä nukkuneita juhannusvieraita!!! Voi kiesus!! :)

   Oikein mahtavaa juhannusta sinne pohjoiseen! Toivottavasti nähtäiskin joskus! <3

   Poista
 3. Heh, hanurisoitin. Hanki joo se Kärcher! Mies hankki meille keväällä ja pesi sitten ikkunat. Ja juhannussiivous tarkoittaa, että siivotaan juhannuksena :) Minä olen taas kierrättänyt tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meijän Mies jo lupasi hommata laitteen! Ehkä sekin pesee sitten ikkunat! :)

   Poista
 4. Ihanat kuvat ja kirjotukset :) Siis loistava blogi 

  VastaaPoista