keskiviikko 8. toukokuuta 2013

power play


Oho, viikko on ennättänyt jo puoliväliin eikä kukaan ole sanonut täällä vielä mitään! Nojuu, kiirettä on tietty pitänyt. Yhden päivän lomanen tulee jälleen juuri oikeaan saumaan, eikä haittaa, vaikka tänään oli kesä ja huomenna ukkostaa ja sataa mummoja.

Höpöttelyt sikseen - olette taatusti huomanneet, että Anno-mallisto on tänä keväänä varsin herkullinen. Uutta kivaa ilmestyy hyllyille tosi hyvällä maulla ja vauhdilla. Eilenpä tuossa työnpuolesta tuli pyörähdettyä Kodin1:ssä. Ihan nopsaa Aniliini vilkuili himoiten Anno-hyllyille ja kyllä sieltä taas vallan uskomattomia juttuja löytyy. Oman kylän Anttilastapa taas mukaan lähti samaisen malliston matto ja alakerran vanha rikkinäinen edeltäjä pääsi uudenmoisiin haasteisiin.

Eipä tässä muuta, kiekko vaihtuu kohta lääkärikiemuroihin, mutta kertokaapa vielä mitä bloginlukemis-tsydeemiä meinaatte alkaa käyttää kun tuo Googlen Reader lakkaa toimimasta? Meinaa iskeä panique.

12 kommenttia:

 1. Feedlyä olen minäkin tässä nyt muutaman päivän testaillut, kun niin monet sitä ovat hehkuttaneet. Eikä kuule vaikuta ollenkaan pöllömmältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kiitos teille avusta! Arvasin, että täällä kun hihkasee, niin apuja tulee! Täytyy kokeilla tota Feedlyä hetimiten.

   Poista
  2. Noniin, latasin tuon Feedlyn, nappasin sisällön Readin kautta sinne mutta siirtyyhän tuo Readerin sisältö Feedlyyn myös sitten, kun Reader ei enää toimi? Apuva.

   Poista
 2. Täällä yx tyhmä...siis mitä loppuu ja mitä sitten tapahtuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisaammat osaa varmaan vastata, mutta mulle on ainakin muutamina kertoina tullu semmonen ilmotus Readeria käyttäessa, että muistathan että tää ei ole enää käytettävissä kesäkuun eka päivä. Mullakin on ziljoona blogia listalla, joten ihan kökköähän tämmönen toiminta on!

   Poista
 3. Täh, minäkin ihmeissäni ja het kauhuissani. Mut kiva, että valaisit asiasta.
  Miks kaiken helpon ja hyväks todetun tarvii poistua käytöstä. Plääh.
  Täytyykin alkaa tutustua vaihtoehtoihin.

  Meinaatko, että toi upee kaisla?matto on myös annoa?
  Tahtoo tahtoo. Kans.

  Olipas kiekkoa. Puh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaislamatto Annoa! Sieltä löytyi kivasti eri kokoja, ihan pienestä pitkulaisesta semmoiseen isompaan perusmattoon. Kandee käydä kurkkimassa!

   Poista
 4. Tunnustan maalaisuuteni mutta en ole edes tajunnut että blogeja voisi lukea jollakin muullakin tavalla kuin tällä bloggerilla itsellään... :-D Joten ei taida liikauttaa mua kovastikaan tuo muutos? Vai..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oot lukenu blogeja Readerin kautta (www.google.com/reader), se tosiaan lopetetaan (kuulemma vähäisen käytön vuoksi?) 1. kesäkuuta. Ainakin näillä näkymin tuo Feedly vaikuttais ihan harmittomalta vaihtoehdolta!

   Poista
 5. Bloglovin on oman pikatestini perusteella paras :)

  VastaaPoista