sunnuntai 19. toukokuuta 2013

ne varusteet ennen kaikkeaJust hokasin, et lupauduin työporukan mimmitiimin mukaan ensi sunnuntain liikuntamittelöön! Ja muistin myös, että viime uintireissusta (tai siis puhutaan ylipäänsä liikunnallisesta suorituksesta) on niin kauan, etten edes muista (vai lasketaanko kirppikselle kävelyt?). Tuon ensi sunnuntain kymmenen kilsaa voi toivottavasti suorittaa kävellenkin vaikka Helsingin ydinkeskustan maisemista samalla nauttien, mutta kipittelyssä vissiin vierähtää tovi jos toinenkin? Pikaisen hakuoperaation jälkeen vauvapalstan porukat osaavat kertoa kymmenen kilometrin matkassa menevän parisen tuntia. No enköhän mä sit selviä.

Ookoo, eli ensi viikolla pitää ostaa lenkkarit.

11 kommenttia:

 1. Täällä pesty puolet ikkunoista.. Reippaana tyttönä meinasin pestä vielä ne loput 2 ikkunaa illan iloksi :D
  Ootko tehnyt jo jotain kivoja smuutheja hienolla punaisella koneella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää oot ollu reipas! Mun suunnitelmissa oli kans vielä vetasta pari ikkunaa tuossa iltasella, mutta katotaan kuin käy!

   No juu! Toi punainen uus perheenjäseen korkattiin itse asiassa tänään aamulla! Mies laittoi hedelmää jos jonkinmoista ja lopputulos maistui kutakuinkin oksulle (sori Miäs). Seuraavalla kerralla pitää etsiä joku herkullinen smuuthien ohje jostakin ennen kuin tehdään kokeiluja :) Vinkkejä anyone?

   Poista
 2. Tsemppiä liikuntamittelöön! Yleensä jalat on kipeet kolme päivää seuraavalla viikolla. Sitten pystyy istahtamaan tuolille normaalisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Noita jälkiseuraamuksia mä en tietenkään ajatellut sitten ollenkaan! Tiedossa siis seisomapaikkoja bussimatkoilla! :)

   Poista
 3. Hei! Tiedätkö mikä tuon amppelissa olevan kasvin nimi on? Mulla oli tuota viime syksynä roikkumassa terassilla, mut en muista nimeä, enkä ole kasviin missään puutarhallakaan törmännyt :)

  VastaaPoista
 4. Minäkään en muista alimman kuvan kasvin nimeä, mutta mistä noin ihania ruukkuja saa? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko tuota alimman kuvan amppelihässäkkää? Se on vanha amppeli, jonka pistin spreijaten menemään mustaksi. Tuli tosi kiva!

   Poista
 5. lankaköynnöshän se olikin :) terv. äskeinen anonyymi

  VastaaPoista
 6. Vastavisiitillä - todella kauniita kuvia sinulla :) Ja mukavannäköinen koti teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kun tulit vastavierailulle! Tervetuloa uudestaankin! :)

   Poista