lauantai 25. toukokuuta 2013

muistot kansiin


Morjesta pöytään! Mikä meno?

Valokuvia tulee enää harvemmin saatettua paperiolomuotoon saakka, mutta tammikuisen kuvaussession ihanaiset piti saada kehitykseen ja sitä kautta kansien väliin. Upea muisto, johon voipi myöhemmin palailla ja kuvia selailla. Näin hienoja kuvia kun ei Aniliini koskaan aikaiseksi saa, vaikka kuinka pistäisi kamerallaan räpsien.

Hei kieloja! Voi kuulkaa leijailee yläkerrassa niin upea kielojen tuoksu parhaillaan! Sokeripullareissulla torilta kimpun ostin, ei meidän lähimaaston vielä kielot ole avautuneet. Kielo on niin meitsin lempikukka. Ihan silloin joskus hääkimpussakin sitä nähtiin.

Leppoisaa lauantaita!

4 kommenttia:

 1. Meinasin jo kyselläkin että joko teillä kielo kukkii, pitääkö tästä lähteä metsään niitä hakemaan. Mutta torilta olikin :-) Meillä kyllä aika aikaisin kukkii tuossa takametsässä, pitää alkaa vähän tarkkailemaan tilannetta. On minun lemppareita myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torin täti tiesi kertoa, että kielot on noukittu samasta kylästä, mutta taatusti aurinkoiselta paikalta, koska ei meillä vaan ole edes nuput vielä auenneet. Mut kandee käydä kuikuilemassa, josko olis jo nuppua auennut!

   Poista
 2. Ihana muisto jää noista kuvista! Ja kyl sun itseottamiakin kuvia kannattaa teettää, ovat hienoja kans

  VastaaPoista