torstai 23. toukokuuta 2013

mellan hägg och syrénOhhoh, torstaissa mennään. Viikko on ollut varsinaista gangnamstyleä, mutta Annopa yllätti! Hipsin bussimatkan päätteeksi pöytäliinaa himoiten ja katsahdin kernien osastolle ja mikä upea ilmestys siellä odottikaan! Kahden kankaisen pöytäliinakokeilun jälkeen pystyy nimittäin hyvin selkokielellä toteamaan, että tässä perheessä ei pöytäliinoja pöydillä pidetä - on kaatuillut maitoa, kahvia ja jos jonkinmoista. Kahdesti yritin, mutta jos perheeseen kuuluu kaksi kaksi sottapyttyä ja yksi putsplank - ratkaisu on kerni. Ja Annolta löytyi ihku.

Ja noi lenkkarit, niitä on hei ulkoilutettu jo kerran! Ja tänään jouduin ottamaan muutaman kevyen juoksuaskeleen kun meinasin myöhästyä bussista - kuvittelinko vaan, vai nousiko jalka kevyemmin?

Otsikon mukainen aika on nyt. Se on lyhyt, mutta niin on muuten kesäkin. Kohta tähtöset!

2 kommenttia:

 1. Näyttääpä sun uusi liina nätiltä! Mä oon myös todennu, että liinat saa olla ihan rauhassa kaapissa. Aina, siis ihan aina on maidot siinä. Takuulla. Mut jos ei oo liina, ei kaadu maidotkaan. Jännä juttu.

  Lenkkarit on aika päheet! Kyllä noilla kinttu kevenee :)

  Nii ja huiput kuvatkin oot napsinu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu täällä! Pöytä oli pitkään ilman minkäänlaista liinaa ja nyt kahdesti ehtivät olla kumpainenkin ehkä päivän kun olivat jo maidossa ja ties missä. En edes muista milloin ne maidot olisi pöydälle viimeksi kaadettu.

   Noi lenkkarit on kyl ihan helmet! Neon-värit loistaa varmaan kuuhun saakka!

   Kivaa torstaita Hannalle!

   Poista