torstai 9. toukokuuta 2013

kevät ja minäEi meillä ainakaan jyrähtele, vaikka Pekka jotain sellaista lupaili. Aivan mainio sää esimerkiksi ikkunoiden pesuun! Tottahan tosiaan joo.

Ja nöyrimmät pahoitteluni tuosta otsikon korvamadosta. Naaanananananaaaa.

10 kommenttia:

 1. Vaikka aurinko onkin ihanaa, oli ainakin itselleni helpotus että tänään ei paistanut, sai siivottua hyvällä omallatunnolla, mutta nyt saa taas paistaa! Tosin ne ikkunat on edelleen pesemättä...

  -Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Tai no, kahdesta ikkunasta näkee jo läpi. 13 more to go...

   Poista
 2. Hehei, mun mies oli eilen pikkuisen kanssa kaupassa käydessään napannut mukaansa ikkunanpesulaitteen! Ja alkoi sillä sitten putsailemaan. Kuule on mainio laite - totesi, että sillä on kiva pestä ja valmista tuli ihan hetkessä! Kaiken lisäksi lopputulos on hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katos! Just eilen juttelin meidän miehelle, että josko me nyt kuitenkin hommattais joku semmonen kärcher, koska mun mielenkiinto ikkunoiden pesua kohtaan lopahti kahden ikkunan jälkeen. Joku tekninen vempain on tosi jees insinöörille ja siinähän samalla kato ne ikkunatkin peseytyis!

   Poista
  2. juuri näin! :) merkkikin osui oikeaan

   Poista
  3. Heh, meilläkin (insinööri)mies katseli juuri tuota samaa laitetta! Täytyy kertoa, että käyttökokemukset siitä ovat hyvät, jos vaikka innostuisi hänkin! ;)

   -Piia

   Poista
 3. Aina joka kevät ja syksy se on vaan edessä. Ei auta itkut markkinoilla. Tsemppiä siihen urakkaan. Blogissani on haaste/tunnustus sinulle:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta! Tartun siihen heti kun ehdin! Laitetaan jakoon vaikkapa ihan uusia, ihania tuttavuuksia, joihin muidenkin kannattaa tutustua!

   Poista