perjantai 17. toukokuuta 2013

kesäkuntoonOn aika jälleen herätellä parvekevarustus kesäkuntoon, nyt kun kelitkin vihdoin sallivat ulkotiloissa vähissä vaatteissa notkumisen. Kesä tuli vähän niinkuin kertaheitolla ja puskista! Jaonpa mukavaa, kun on viikonloppu!

Nuo viime vuonna hankitut kirpparimatot ovatkin pääseet jo lattialle, mattoja tosin pitää hankkia muutama vielä lisää jotta saadaan ällän mallisesta partsista toinenkin osa matotettua. Kukkiakin on vähän hintsusti, mutta kolme yrittiä on päässyt jo purkkiinsa asustelemaan. Muistan joskus nähneeni idean Minnan blogissa - noin yrttejä saapi liikuteltua kätevästi aina käyttöpaikasta toiseen eivätkä lähde lentelemään ainakaan niin helposti kuin viime vuonna parvekkeen kaiteen reunalta.

Sanoinko jo, että mukavaa kun on viikonloppu? No on. Jos yrittäis pariksi päiväksi vaikka unohtaa somemuijan hommat ja keskittyä esimerkiksi... sitruunaperhosten tarkkailuun, sokeripulliin, alle metriseen höpöttäjään ja hänen isäänsä sekä pihakukkien hankintaan. Jep, näillä mennään - kivat viikonloput!

4 kommenttia:

  1. Lovely pics, it´s so nice with this season! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh yes! These past days have been so nice and warm here in Finland, and it's great to spend all the spare time outdoors!

      Poista