lauantai 11. toukokuuta 2013

höpötetään ja pöpötetään


Olen nyt manuaalisesti (jep, silkalla sormien näpyttelyvoimalla) siirtänyt kaikki lukemani blogit myös Blogloviniin siltä varalta, että Feedlyn homma pissii Readerin kadotessa bittiavaruuteen. Voiko oikeasti turhempaa hommaa ollakaan? (no ehkä ikkunoiden pesu, mutta valitetaan siitä vaikka myöhemmin) Muutaman sadan blogiosoitteen siirtäminen toiseen kohteeseen ei ollut ihan pikkujuttu, mutta onpahan nyt tärkeät muuallakin tallessa. En totisesti suosittele kenellekään, jolla on muutakin elämää tekemistä.

Huomista jännitetään kuin lehmän ensimmäistä kevätulkoilupäivää! Ei meinaa pikkuipanakaan pysyä salaisuutensa kanssa hiljaa, kun joka välissä meinaa ihan lipsauttaa.

Noin muuten täällä vaan höpötetään ja pöpötetään. Ja puhalletaan saippuakuplia.

6 kommenttia:

 1. Kääk. Miten se Feedly voi olla toimimatta?! En siis ole vielä tehnyt asialle yhtään mitään, mutta kohta vissiin pitäisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk tosiaan! Ihan kökköä, että pistävät hyvän palvelun pois toimimasta ja näin blogien seuraajat paniikkiin! Ehkä se Feedly toimiikin ihan hyvin, vaikka ne tiedot on Readerista suoraan sinne tuotu. Toivotaan niin!

   Poista
 2. Tein saman homman muutama viikko sitten. Voi mitä ajantuhlausta..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ainut hyvä puoli näpyttelyllä oli se, että tulipahan blogienlukulista kertaheitolla inventoitua!

   Poista
 3. Öö, kui ne pittää näpytellä kun Feedly nimenomaan kysyy, et synkataanko Google-tilin kaa..? *tyhymä minä*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä niitä varmaan tarvitsekaan näpytellä! Pistelin vaan tuossa näpyttäen kun ei ollut muutakaan tekemistä ;)

   Mutta siis juu, tuntuu erikoiselta, että jos Feeldyssä lukee kaikki uudet postaukset, päivittyy samalla luetuksi myös Reader > sama tietokanta kummallakin. Ja jos Reader lakkaa toimimasta, toimiiko Feedly sen jälkeen? Ei ma tieda.

   Poista