perjantai 5. huhtikuuta 2013

sormet mullassa ja muuta perjantaimenoa
Tarpeeksi suuria ja salonkikelpoisia kukkaruukkuja on muuten pirun vaikeaa löytää! Törmäsin tuossa (kirjaimellisesti) kerran Orthexin kukkaruukkuihin, jotka näyttävät ihan kivoilta ollakseen siis muovisia. Vähän olen aina katsonut kieroon moisia altakastettavia muovimöhkäleitä, vaikka tällasellekin todelliselle viherpeukalolle kyseinen ominaisuus saattaa olla ehkä pelkästään hyvästä?

Noo, koska siis tuon muovipurkin ja Aniliinin ensitapaaminen oli niin käsinkosketeltava ja tarkoituksenmukaiselta tuntuva, oli ikuisen taikauskon nimissä kiikutettava isoin mahdollinen purnukkamalli kassan kautta kotiin ja tehdä mullanvaihto-operaatio, joka on melkein yhtä rasittavaab hommaa kuin ikkunoiden pesu. Katsos, noissa puuhissahan ei esimerkiksi suojahansikkaita tunneta ja nyt onkin sitten kaikki paikat täynnä multaa sekä kynnenalusetkin ottavat viikonlopun vastaan nätimpinä kuin ikinä.

Mutta onhan tuo altakastettava muovimöhkäle nätti. Ja jukkakin kiittää!

8 kommenttia:

 1. Niin on nätti möhkäle :D Meilläkin näitä pari jemmassa mullanvaihto-operaatiota varten. Ehkä huomenna olis hyvä hetki laittaa kynnenaluset mustiks ;D Kivaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä mullanvaihtopuuhiin! Mä taas voisin aloittaa ikkunanpesuuprojektin, jos vaan ilmat sallii. Siinäpä vasta (tylsää) puuhaa onkin! Kivat viikonloput!

   Poista
 2. Mullakin vois olla taas SE kevät kun vaihdan mullat. Rehellisyyden nimissä ihan joka kevät ei ole tullut vaihdettua, mutta kyllä noista ainakin osa vielä porskuttaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sama homma. Olen muistaakseni viimeksi vaihtanut multia kukkiin kun asusteltiin ihan eri kaupungissa, ja siitäkin on jo vierähtänyt vuosi, toinen jos kolmaskin. Oon nyt vaihdellut multia ehkä 60% kukista, joten oikein hyvä saavutus sekin!

   Poista
 3. minä tilasin pari pientä samalla kun hyödynsin fds:n alekoodin - on nääs kukkienkastelutaito hukassa. eräs ihana tuoli (ja ne ruukut) ovat tulossa toivon mukaan pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kävin shoppailemassa fds:llä! Meille kotiutuu vihdoinkin keltainen Muuton Myy! Jee!

   Poista
 4. Nuo ruukut on kivoja. Katselin niitä itsekkin mullanvaihtoaikaan sillä silmällä et vois joskus hankkia, mut sitten jäi. Olis tosissaan varmaan ihan kätsyjä tällaiselle kastelun unohtavalle tyypille. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän kivan näköisiä kyllä! Siellä oli hyllyssä yksi semmoinen pitkulaisen mallinen myös, se oli kiva, mutta ei mulla ole kivaa kukkaa laittaa siihen. Ehken nyt kuitenkaan hanki kasveja lisää pelkästään ruukun takia...

   Poista