sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

puutarharyhdistäytyminenMorjensta sunnuntaihin! Päivä ei ole vielä edes pitkällä ja paljon ollaan puuhattu. Ennen kaikkea isot pointsit haravointiurakan aloittamiselle, sillä "minkä taakseen jättää sen edestään löytää" -tyyppisesti voin kertoa, että jos syksyllä ei haravointiurakka nappaa niin keväällä se *ttaa vieläkin enemmän. Muistetaan kuitenkin, että tontillamme haravointikelpoista aluetta on ehkä muutama sata neliötä, mutta haravointi on yhtä sikamaista puuhaa kuin ikkunoiden pesu. Unohdetaan hyötyliikunta-aspektit, sillä kädet menee rakkuloille ja illalla on hartiat jumissa.

Tänä kesänä ja syksynä pitää panostaa puutarhanhoitoon huolella, koska pihalla nököttää tällä hetkellä yksi omenapuu (satoa odotellessa), kirsikkapuu (muistaakseni) ja syreeni. Oispa niin kiva, jos nyt jostain pilkottaisi tulppaania tahi muuta kasvukasta, mutta ei auta, jollei syksyllä sipuleiden multaan nakkaaminen kiinnosta. Tänä syksynä pistetään muuten kiinnostamaan! Nii.

6 kommenttia:

 1. aloitin kans haravointiurakan ja kiroilin mielessäni et kuka prkl sitä käski näin paljon kylvää

  nimimer. kädet ihanasti rakoilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä! Ja me kun ryhdistäydyttiin toistamiseen vielä iltapäivällä ja pisteltiin menemään suurin osa tiluksien ruohoalueesta niin nätiksi että. Seuraavan kerran tartun haravaan ehkä syksyllä. Kattellaan ;)

   Poista
 2. Onneks ei ole omaa pihaa mitä haravoida :) No, joudun kuitenkin pakkotyöhön yleensä iskän pihalle ja mökille sen sijaan :D
  Sulle olis muuten haaste: http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2013/04/haaste-naked-truth.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun tuo haravointi on kutakuinkin hoidettu tältä vuodelta, voidaankin keposesti siirtyä ikkunoidenpesupuolelle. Yhtä hauskaa sekin!

   Kiitti haasteesta, yritin tuossa vilautella meidän ei-niin-siistiä arkea muutama postaus sitten!

   Poista