perjantai 12. huhtikuuta 2013

pitsaperjantaiLähes poikkeuksetta meidän perheen perjantaitraditioihin kuuluu herkkupitsan teko. Tai siis Mies ja Ipana kokkaa äitinsä kikkaillessa muiden kotitalousjuttujen parissa. Pitsat tehdään tyyliin bianca ja aiettä alkaa Miehellä olla pikkuhiljaa yhtä maukas tatsi kuin Siskonmiehellä. Siinä jos jossain on haastetta kerrakseen, sillä Siskonmies on ehkä paras pitsantekijä ikinä.

Lapsonen onkin hyvä opettaa pitsan syönnin tavoille, sillä heinäkuussa suuntaamme Toscanaan Angela-neidin hoiteisiin laventelipeltojen keskelle.

Oikein hyvää viikonloppua! Pekka on luvannut kevättä - siitä siis nauttikaamme!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oih, nyt mä en lähde tästä sohvalta enää minnekään paitsi nukkumaan. VoF ja maha täynnä pitsaa, oih.

   Poista
 2. Oih, tuli karsea pizzanälkä! En tiedä pitäiskö lähteä lähikaupassa käymään.... :D Mutta kuule, nyt kun bongasin niin täytyy kysyä. Näinkö oikein, että tuolla seinällä roikkuu "I love tv" jullari? Kovin olen tätä yrittänyt meille metsästä jo hetken aikaan, mutta google ei johda oikeille jäljille. Mistäpäs siis tuo on teille tiensä löytänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se juliste on aivan loistava tällaiselle sohvaperunalle, joka kyylää telkkaria varmaan suurimman osan vapaa-ajastaan ;) Voit tilata sen SammyRosen nettikaupasta (www.sammyrose.se)! Sieltä löytyy noita hauskoja Carl-julisteitakin!

   Poista
 3. Love the black and white floor! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I agree! The black/white floor is absolutely my favorite spot in the house!!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti! Katotaas millainen sotku saadaan aikaiseksi! :)

   Poista