maanantai 1. huhtikuuta 2013

nukkumattia odotellessa


Pyöritkö sängyssäsi iltaisin lampaita epätoivoisesti laskien eikä uni tule? Haluaisitko sinäkin nukkua yösi hyvin ja aamulla heräät virkeämpänä uuteen ihanaan päivään? Oi kyllä, tämä on mahdollista (jos ei siis oteta huomioon ns. normaaleita "häiriötekijöitä" kuten esim. kuorsaavaa petikumppania, yöllä älämölötteleviä ja kipitteleviä lapsukaisia, elukoita ja mitä näitä nyt on).

Tunnussana on trikoolakanat. Kerran kirpasee, mutta ovat kirpaisunsa arvoiset. Voi tytöt ja pojat - kylläpä taas uni maistui kun lakanat eilen vaihdettiin ja trikoota illalla päälle vedettiin.

Ja ei, tämä mainos ei ollut maksettu. Eikä aprillipila. Silkkaa rakkautta vain.

15 kommenttia:

 1. Meillä vedeltiin viime yö hirsiä samoissa lakanoissa, eikä edes nuorimmaisen yöllinen huutokohtaus harmittanut niin paljoa kuin koppuroissa :-D Parhaimmillaan nuo lakanat ovat silloin, kun löytää sen täydellisen asennon, ja saa oikein "sulaa" sinne pehmeyteen... On ne ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä! Meillä on onneks kahdet, mustavalkoiset ja punavalkoiset, joten periaatteessa voitais koko ajan köllötellä trikoossa! :)

   Poista
 2. Voi, kunpa ne saisi myös tuplapeittoon! Pitäisi kyllä tytöille hankkia nuo nyt ensin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Mahtaisikohan meilläkin vaikuttaa pidemmillä unilla jos Ipanalle hankittaisiin ;)

   Poista
 3. Olen haaveillut noista jo pitkään, mutten ole raskinut investoida niin paljoa rahaa, kun ne ovat muka kuitenkin vain lakanat. Avasin jo nettikaupan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan tuokin, lakanathan ne tosiaan vain ovat! Mutta yksi pari tuommoisia kuin useammat tavalliset. Kuulostaa hassulta, mutta trikoolakanoissa nukkuminen tuntuu taivaalliselta :)

   Poista
 4. Ui että, noi investoidaan meille het jahka niitä saa tuplaleveinä. Laitoin Marimekolle itsas @, jotta alkaisivat tekemään moisia, et tiedän monta muutakin jotka ostais. Sain vastaukssenkin:
  Valitettavasti ainakaan tällä hetkellä meillä ei ole tiedossamme, että Tasaraita-pussilakanoita olisi tulossa lähitulevaisuudessa tuplaleveänä.
  Toiveita tästä asiasta on tullut useasti ja olemmekin välittäneet tämän sinunkin toiveesi eteenpäin sisustuksen tiimillemme, jotta he ovat tietoisia asiakkaidemme toiveista ja tarpeista tuotteisiimme liittyen.

  Että tilausta on, mutta ei aikeita ottaa tuotantoon. Vähänkö hassua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika erikoista. Toivottavasti ottavat tarpeen tosissaan!

   Poista
  2. Meillekin tulis nämä heti, jos saisi tuplaleveänä, mut eipä taida olla tulossa :(

   Poista
 5. Voi että tykkään, kun sulla on nykyisin näitä suurempia kuvia blogissa. Teidän kodissa on niin komeita yksityiskohtia. Että ei mulla tässä muuta. :) Kivaa kevättä!

  VastaaPoista
 6. Tää oli kyllä ny viimonen niitti! Meille hankitaan tasan varmana nyt kans trikoot, niistä on niin pitkään jauhettu. Pakko. Piste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! Ei maar, on ne hyvät ja nätit. Kyllä mä tykkään ja suosittelen ihan kaikille!

   Poista
  2. Hei tulin vielä huikkaamaan, että Finnish Design Shopista saa nyt parin päivän ajan 20%:n alennuksen kaikista tilauksista - sieltähän myös löytyy noita lakanoita ja saisi pienimuotoisen alennuksenkin. Koodin löytää FDS:n Facebook-sivulta.

   Poista