keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

minun myyniTottakai Aniliinikin fds-alennuskoodin hyödynsi. Nopeasti polki kusti ja uusi keltainen ihanuus roikkuu jo makuuhuoneen katossa! Mies (tapansa mukaan) kommentoi liian pieneksi ja epäili valotehoa, mutta Aniliinipa on oikein iloinen uudesta design-hankinnastaan. Lamppuhan on tismalleen saman värinen keltaisen tuolin kanssa! Oi onnea.

Laitoinpahan kuvasarjaan mukaan myös masentavan maiseman sunnuntaipäivältä. Nyt onneksi näyttää jo huomattavasti paremmalta, vaikka tuo valtava lumimäärä on edelleen tuolla ulkona ja sulaa kokonaan pois ehkä juhannukseksi. Jos siksikään. Piti myös hankkia uudet narsissit ulkoruukkuihin, kun männäviikkojen paukkupakkasyöt pistivät sileeksi kaiken elävän ulkosalla. Toivottavasti nämä yksilöt kestävät paremmin ja ennen kaikkea öisin ei mennä enää liikaan miinukselle. Nyt on aika kevään!

15 kommenttia:

 1. Upea valaisin keltaisena :) onkun tehty tuohon tilaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tykkään kans! Mietin pitkään tuota väriä, jos se onkin ihan erisävyinen kuin muut Anilandian keltaiset. Perinteinen musta kävi jo ostoskorissa, mutta vaihdoin viimetipassa! Onneksi vaihdoin!

   Poista
 2. Ihana myy, sopii kuin nenä päähän tuohon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa, kun fds tarjosi moisen alennuskamppiksen, koska tuo lamppu on ollut mielessä jo pitkään ja nythän sen hankinnalle tuli oiva mahdollisuus kun sai alennustakin. Ostitko sää jotain?

   Poista
 3. Upea... ja taas niin kivoja kuvia.

  VastaaPoista
 4. Tosi söpö valaisin ja sopii teille täydellisesti! Varsinkin tuo makeen keltainen! Itse odottelen vielä omaa fds pakettia, kai sen pian pitäis tulla! Kerron varmaan sitten tarkemmin blogissa mihin sitä tuli tuhlattua (mutta onneksi alella!)

  :)

  VastaaPoista
 5. Oho! Sait jo nyt!! Minä odottelen kuumeisena, mutta ainakin iltapäivällä fds:n profiili näytti, että tilaukseni on edelleen käsittelyssä... Hieno se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika nopeestihan tuo toimitettiin! Kanssabloggaajien esittelyjä ei tosiaan olekaan vielä juurikaan näkynyt. Kerrohan sitten mitä tilailit!

   Poista
 6. Tosi pirteän värinen :) Sopii hienosti teille!
  Mun tilaus tulee ehkä kuukauden päästä, mutta odotellaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tulee aiemmin kun meidänkin Myy tuli jo näin nopsaa!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Mäkin tykkään! Keltaisen kaveriksi ollaan saatu myös punainen, se on kans kiva!

   Poista
 8. Voi, sydän heti hypähti kun näin tuon myysi. :) Nimittäi mulla on tuolla keittiön pöydällä odottamassa samainen valaisin yläkertaan. Eilen sen kotiutin, enkä malta odottaa, että saisin sen kattoon!

  Mä vielä odottelen omaa postipoikaani. Tulee varmaan pitkän ajan päästä. Siitä sitten postausta myöh. mitä mä olen tilannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä on siis kaksi onnellista uuden myyn omistajaa! On se nätti!

   Poista