tiistai 30. huhtikuuta 2013

laulajaOikein mukavaa vappuaaton iltaa vaan! Juhlamenoon kuuluva pipo on otettu esille mutta päähän se ei ole vielä kulkeutunut (paitsi Pikkuapinan). Kas kun meikäläisen aivot ovat vastaanottaneet lisäinformaatiota viimeisen 18 vuoden (!) aikana siinä määrin, että pipohan pirulainen kivistää! Ja yhtenä railakkaana opiskeluaikaisena vappuna se sai sen verran kuohujuomaa ylleen, että Ipanakin ihmetteli miten omituisen keltatäplikäs pipo äidillä onkaan. Entäs se iskän sitten! Metkannäköinen tupsukin oikein.

Mutta asiaan - Aniliinin isukki kärräsi Anilandiaan vanhan ompelukoneen, joka otettiin tietenkin ilomiellellä vastaan. Poisheittotuomion oli tämä saanut, joten uusi kotikolo löytyi helposti Anilandiasta. Kapistus on toimintakuntoinen, joten sinikeltainen muovikone voipi saada näpsäkän kilpailijan tästä vuonna 1927 valmistetusta tuosta valurautajalustaisesta laulajasta.

Raipatirai!

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Samoin! Laitetaan tilaukseen huomiselle aurinkoista & lämmintä säätä! Toukokuun ensimmäinen, jee!

   Poista
 2. Kivat vaput sinnekin! Ja onpahan hieno kone, tuollaista olisi kiva päästä joskus kokeilemaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tota laulajaa pitää myöhemmin vähän polkasta ;) Vaput!

   Poista
 3. Kesti hetken, mutta eilen bongasin teidät lehdestä :) Tosi kiva juttu oli!
  Mukavaa vapunpäivää sinne, me lähdetään Berliiniin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Berliiniin! Määkin haluun! Kivaa reissua teille!

   Poista
 4. Oih, minulla samanlainen kone, mutta en ajatellut koittaa. Nyt iski innostus, että ehkä sillä täytyy jotain surruttaa. Kerro sitten kokemuksia kun olet testannut :) Ja näyttää niin kauniilta teillä tuo kone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan miten meidän käypi! Tässä ei hetimiten kokeilukohteita tiedossa, mutta huikkaan heti, kun poljettu on!

   Poista
 5. Tuo on hyvä kone, jos on toimintakykyinen! Kotopuolessa tykkäsin surrutella sillä; teki maailman tasaisimman ja luotettavimman suoran tikin.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kysellä toimintaohjeita kotoopuolesta, koska meikäläinen on ainakin tottunut sähköisellä masiinalla menemään. Ehkä me saataisiin tuosta sellainen pariskuntaharrastus, jossa toinen ohjaa ja toinen polkee? ;)

   Poista
  2. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta!

   -Paula

   Poista