keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

keskiviikon kivat


On se vaan kuulkaa niin, että jos hankkii kotihinsa tavaraa, pitää samassa suhteessa lähteä myös romppanaa ulos. Kirpparipöytä on jälleen täynnä mitä herkullisempia, Aniliinin perheelle kuitenkin tarpeettomia asioita. Ja koska isompia, muuton yhteydessä tehtäviä inventaarioita ei enää (toivottavasti) tehdä (koskaan), pitää näitä kaapinsiivouspyrähdyksiä suorittaa aina silloin tällöin, jotta mieli pysyy virkeänä ja kaapit siivossa.

Toinen mieltä piristävä juttu on, että Aniliini näki eilen bussipysäkillä (elävän) kärpäsen. Kärpäsen! Se jos jokin on kesän merkki.

6 kommenttia:

 1. Hienoa! Meidänkin pitäisi jatkaa kaappien siivousta. Meidän muutosta on vielä kauemman aikaa ja se näkyy kyllä.

  Luin henkeä pidätellen, minkä eläimen näit. Ennen lauseen loppuun pääsemistä mielessä oli käynyt jo ainakin kettu, ilves ja ahma. Tsih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Oispa ollu vähän mieletöntä nähdä ilves tai ahma kehäykkösellä! :)

   Poista
 2. Sitä kirppispöytää oliskin mukava päästä penkomaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaan yhtäänkään näillä nurkilla pyöriskelet seuraavat parisen viikkoa, niin penkomaan vaan! Annan mielelläni tarkempia ohjeita, tai no, kyllä ne sieltä varmaankin tunnistaa :)

   Poista
 3. Minäkin näin tänään kun talon seinään pyrähti jostakin kärpänen :-) Selkee kesä siis! Kun ei vaan välitetä noista yli metrin lumikasoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei välitetä! Eikä siitäkään, että noi hittolaisen yöpakkaset on kiksauttaneet mun pikkunarsissit!

   Poista