tiistai 19. maaliskuuta 2013

tipunenPääsiäiskoristeluilta ei voi tietenkään unohtaa, tosin tänä vuonna mennään hillitymmällä linjalla. Tulevana viikonloppuna Ipana pistää menemään virpoen, joten vitsoja tartteis jossain vaiheessa vääntää loppuviikosta. Siementä onkin siis jo vaossa, joten eiköhän tää pääsiäiskoristelu oo kutakuinkin tässä.

Ipana se jakelee herkästi rakkauden tunnustuksia (pusujen kera) ja tänään sai äitinsäkin osansa ruokapöydässä: Äääitiii sä oot niin ihana! Mää niin halvoin tykkään susta äääitii! Kiva!

10 kommenttia:

 1. Mulla on ollut siementen kylvö jo pitkään mielessä, mutta sen toteutuksen estää erikoinen ongelma; mä en osaa päättää mihin astioihin mä ne laitan. Kun toi on juttu jossa olis kiva keksiä aina jotain uutta, ja ei keksi. Jäädäänköhän me nyt minun jahkailun takia ihan iliman heinää..? Vai onko nyt pakko nöyrtyä ja laittaa samoihin sarvislautasiin kuin viime vuonna? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin muuten tuota ihan samaa! Nakkasin sitten noihin sydänpurkkeihin, kun en parempaa ideaa keksinyt. Just nyt tuli muuten mieleen, et vois laittaa semmoseen keltaiseen Ipanan legopääpurkkiin - sehän näyttäis sitte niinku vähän tukalta!

   Poista
  2. Nomutta sehän on kokeilemisen arvoinen idea! :-D Jos mulla olis legopääpurkki, menisin heti apinoimaan ton idean :-)

   Poista
  3. Eikun tuumasta toimeen siis! Laitan sitten kuvia miltä lopputulos näyttää! :)

   Poista
 2. Minäkin kaipaisin hillittyä koristelua, mutta kun talossa asuu 7-vuotias juhlahullu esteetikko, moiset aatokset saa unohtaa. Viimeistään 10 vuoden päästä sitä ei varmaan enää kiinnosta askarrella...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, noita aikoja odotellessa - siis jos meidän Ipana tulee yhtäänkään äitiinsä! Kivaa keskiviikkoa sinne!

   Poista
 3. Can you start translating your blog? Just a brief sentence would be lovely!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sure, in fact I've done that when there is enough time! I'll try to write in English a few sentences in the future! :)

   Poista