perjantai 8. maaliskuuta 2013

skål kaikille bad-womaneille!Paniikki! Meillä lähtee tänään Miehen kanssa vika jakso True Bloodia - vafaan me sen jälkeen tehdään? Joko kuudetta tuotantokautta kuvataan? Koska sitä näytetään? Ekan tuotantokauden aikana mietittiin, että oiettä kun on vielä paaljon hyvää edessä, mutta aargh! Nyt ollaan siinä tilanteessa, että Sookien seikkailuthan loppuu! Nyt nopsaa vinkkejä tälle perspuolesta sohvaan kiinnikasvaneelle, että mitäs sitten seuraavaksi katottais (HBO:lta)? No mut hei, on viikonloppuna luvassa muutakin kuin telkkarintöllöttämistä. Meinaan humppaa! Raipatiraa!

Ipana on (onneksi) päässyt (vihdoin) Pikkukakkosen makuun (ihan) tosissaan. Äsken kotiin saatiin laulavainen pikkuapina:

Piikkukakkosen pooosti
postinlokero
kolmepientä seitsemää
kolmekolme saparoo
taaampere kymmenen!

13 kommenttia:

 1. Luojalle kiitos Pikkukakkosesta! Se on se vanhempien lakisääteinen hengähdystauko. Joko te olette Solsidanit ja Tahdon asiat katsoneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Pikkukakkonen tulee onneksi viikonloppuisinkin! Tosin meidän aikatauluihin sopisi, että se alkaisi vaikka pari tuntia aikaisemmin...

   Solsidan! Siitä meillä on ykköskausi kokonaan näkemättä! Löytyisiköhän se maksullisten telkkarisovellusten kautta? Tahdon asia onkin tuntemattomampi, tosin monet ovat kyllä kehuneet!

   Poista
 2. Kesäkuussa pitäisi ruveta ilmeisesti tulemaan kuudes kausi true bloodia, ainakin ameriikassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi! Ja eikös tuo HBO-palvelu telkkarissa näytä noita Jenkeissä nähtyjä jaksoja kutakuinkin hetimiten siellä jakson tultua? Toivotaan niin!

   Poista
 3. Meillä on onneksi vielä tuo 5-kausi True Bloodia näkemättä. Joko teillä on Walking dead katsottu?

  VastaaPoista
 4. Hei, Game of Thrones on ehdoton! HUllun jännä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me muuten alettiin eilen kattoon just tota! Ehkä me otetaan se seuraavaksi katsontakierrokselle!

   Poista
 5. Täällä kaikki mun ystävät tuntuu tykkäävän Downtown Abbeystä. Aion tsekata itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten, sitäkin on kovasti hyväksi kehuttu!

   Poista
 6. Ihana koira-taulu.

  t. Ella

  P.S. Koska pikku-M tulee meille leikkii? Ja koska saadaan tulla tuomaan se lahja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Ella! Oli kiva törmätä tänään kylillä! Annan kyllä mielelläni ohjeet äidilles koirataulun tilausta varten! Noita on paljon erilaisia, prinssihauvojakin. Pikkuapina tulis varmaan oikein mielellään teille leikkimään! Viestitellään siitä ensi viikonlopusta!

   Poista
 7. Hei!
  Seikkailin sun blogissa ja sulla on ihana koti!!!Myös minä olen koukuttunut kaiken maailman sarjoihin ja suosittelen Breaking Bad:iä,erittäin koukuttava.Oon ihan ranteet auki kun se loppu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Huippua että seikkailit Aniliinissa - mäkin löysin tieni sun blogiin ja lukijaksi ryhdytty! Tutustun iltasella paremmalla ajalla mitä kaikkea kivaa sieltä oikein löytyy! :)

   Meillä alkaa kohta olla Game of Thronesit katsottu, joten ehkä siirrymme seuraavaksi tuohon Breaking Badiin! Kiitti vinkistä!

   Poista