tiistai 5. maaliskuuta 2013

muutos on hyvästä (melkein joka kerta)Mattokriisi saatiin päätökseen kertaheitolla, kun vauhdikas justeerausvaihe käynnistettiin ja muissa kohteissa olleet matot vaihtoivat näppärästi paikkaansa. Esitys uuden maton hankinnasta sai siis Miehen käsittelyssä hylkäyspäätöksen, mutta tilalle esitettiin varsin mainio vastaehdotus, joka vaati pelkästään pientä puuhastelua eikä lainkaan euroja. Hyvä niin, sillä kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä lopputulokseen eikä talouteen tarvinnut hankkia yhtään uutta mattoa! Jee.

Pieni lisäys edelliseen - tosiasiassa hölmön pinnallisia juttuja nämä Aniliinin mattohommat verrattuna siihen, mitä kaikkea on saanut tänään lukea nettisivuilta tai kuulla ja nähdä uutislähetyksistä. Järjenvastaista, kuvottavaa ja ennen kaikkea todella surullista.

I was planning to buy a new carpet to our living room, but instead changed the places with the old ones. Looks good to me - and no need to use any euros for the change! Yay!

10 kommenttia:

 1. Everything look so great, love the first pic!!
  X

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Joo! Muutama olikin jo omasta takaa ja yksi löysi meille Mummini varastoista. Hauskoja nuo kukot - Ipana käy soittelemassa niitä välillä vuorotellen ja laittamassa uuteen riviin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Same here! And those colors are easy to spice up with red or yellow :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää!

  Meidän työpaikka sijaitsee oikeustalon välittömässä läheisyydessä ja kuljen sen ohi joka aamu töihin mennessäni. Jos aamulla vähän väsyttää ja laiskottaa, muistutan itseäni, että sentään minulla ei ole mitään asioita siellä oikeustalolla, missä ne oikeasti raskaat asiat käsitellään. Että oikeasti oma työni on kevyttä ja hauskaa ja saan olla tyytyväinen. Ja niinhän se asia meneekin. Ihan kuten sanoit, kevyitä on nämä asiat niihin verrattuna ja se on oikeasti onni, kun saa keskittyä kevyisiin asioihin - sitä muistutan itselleni joka päivä.

  VastaaPoista
 5. Hei A! Kävitkö eilen pyörähtämässä Punavuoressa? Olin työntouhussa ja näkevinäni sinut, mutta tilanne meni nopeammin kuin mahdollinen kasvojen tunnistus ehti tajuntaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kävin! Mulla oli siinä palaveria naapurissa, joten ehdin nopsaa sen jälkeen pyörähtää ennen kuin pingoin bussille. Meinasin ettet ehkä tunnistanu, joten en jäänyt sitten sen enempää kärvistelemään ja se bussikin tosiaan oli justiinsa lähdössä!

   Poista