sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

melkein valmis työhuoneSe alakerran työhuoneprojekti! Huoneeseen oltiin suunniteltu sohvaa, tuolia tai muuta istumiseen tarkoitettua huonekalua, mutta uutta kapisteen ei tahdottu sijoittaa liikaa riihikuivaa. Huone on pitkään ollut puolikuntoinen, vaikka siellä paljon aikaa vietetäänkin. Sänky tuotiin Mummini luota ja se sopii huoneeseen upeasti - se aistii samaa henkeä kuin huoneen muut arvokkaat ja muistorikkaat huonekalut.

Jaa heijuu, uus mattokin löytyy! Turgusen Kodin1:ssä sai kaikista vielä myyntivalikoimissa olevista matoista 30 prossan alennuksen, joten olihan tuo nyt ihan pakko kotiuttaa.

16 kommenttia:

 1. Työhuone näyttää tosi viihtyisältä! Ja mä olen himoinnut tuota samaista mattoa, se on musta tosi nätti. Ja hei, olitko löytänyt vähän ihanan mekon kirpparilta! Sulla on ollu hyvä viikonloppu!

  Kaisu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi matto on kyl kiva! Mustavalkoisenakin tosi magee, mutta keltavalkonen on pirtee! Sopii yllättävän kivasti tuommosen vanhan tumman puun kanssa. Joo ja se mekko! Yllättävä löytö, kun silmä ei edes aktiivisesti seuraa vaatetuspuolta!

   Mukavaa alkavaa viikkoa pohjoiseen!

   Poista
 2. Ihanasti sopii tuo keltainen matto teille. Ja varsinkin nuo puunväriset kalusteet näyttää sen kaverina ihanilta :) Hyvä ostos. Kun kerta halvennuksessa on niin ei voi kauppaa jättää... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näin mäkin uutta mattohankintaa itselleni perustelin. Ja villa on kestävää sorttia, se tuli testattua tänään (tosin toiselle matolle), jolle kaatui mukillinen maitoa. Rätillä vaan veks ja matto edelleen kuin entisensä!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Törkeen osuvasti sanottu! Kaikki noi kamat on jonkun mummon! :)

   Paitsi tietsikka, heh.

   Poista
 4. Tuossa huoneessa on tunnelmaa! (: Tyylikäs ja kodikas, tykkään!

  VastaaPoista
 5. ihanan pirteä kyllä! miten teillä pysyy tuo matto paikoillaan? meillä harmaana ja puulattialla aika liukas, ohut kun on. mutta liukueste on alla ja huonekaluja päällä niin hyvin pysyy.. mietin vaan että mihin sijoittaa sitten joskus tulevassa kodissa.

  (niin ja mä TIETTY ehdin tilata maton JUURI ennen alea. pöh)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Kikka! En oo kyllä huomannu maton liikkuvan käytössä lattialla, tosin työhuone ei ole niin aktiivikäytössä kuin esim. olohuone. Eli hyvin pysyy ilman liukuesteitäkin!

   Jos joku muuten nyt innostui tuosta alesta kyseisessä liikkeessä, kandee olla nopsa! Noita samanlaisia keltaisia mattoja oli vielä muutama, muita värejä ei enää ollut tarjolla. Toki muita kivoja mattoja löytyi vielä myös!

   Poista
 6. Oih, mä niin tykkään kun tuodaan hyvällä maulla ripaus 70-luvun mummolaa kotiin. Tämä uus blogi-tuttavuus kiva hyvä löytö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin kirmasin heti vastavierailulle ja oikein mukavalta näytti sielläkin suunnassa! Tutustunpa tarkemmin tuossa kotiuduttuani taas sinne kotosuomeen! :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitti! Muutoksia työhuoneessa on jälleen tehty ja pian niistä kuvia!

   Poista