lauantai 9. maaliskuuta 2013

kyllä insinööri osaa ja tekee
Mihinkäs tuo insinööri karvoistaan pääsisi, vai miten tuo vanha sananlasku nyt meni. Jatkuvasti pitää olla teknistä projektia matkassa mukana ja tällä kertaa Mies puuhastelikin Ipana apurinaan Ikean puulaatikoista pikkiriikkiset kaitsarit! Semmottis! Varsin oivat ovat alakerran työhuoneeseen kotikonttoripäivien musiikin kuunteluun! Jos joku lukijoista nyt innostui, Mies kertoo projektistaan varmasti mielellään lisää. Ja 3-vuotias tietenkin tietää nyt mitä tarkoitaa vastus, kondensaattori, potikka, diodi, ledi, tinalanka, kolvi ja juottaminen.

On muuten sen verran jo kevättä rinnoissa, että tekis mieli nakata noita pikkunarsisteja ulos purkkeihin. Miten kovaa pakkasta hyö kestävätkään? Jos niitä sisälle nostelis yöksi, mutta eikös ne ihan napakoita pakkaskelejäkin kestä? Huomenna ehkä siis lampsimme kukkakaupoille!

8 kommenttia:

 1. Insinööriukkelit on vekkuleita :) Hienot on kajarit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne! :) Mitäköhän se seuraavaksi keksii? Jännityksellä odotan.

   Poista
 2. Hih, täällä tuo keskimmäinen poika on vastaava insinöörinalku ja aika nokkela välillä. Kyllä se taitaa olla vielä liian kylmä ulkona noille narsisseille, sellainen kävitys minulla on että ihan hetkellisen pikkupakkasen kestää, mutta meillä on ainakin öisin ollut enemmänkin pakkasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime yönä (tai siis silloin kun kotiin tultiin :) meidän lakeuksilla 21 astetta miinusta! Huhheijakkaa kun olikin rapsakka keli! Ehkä maltan siis odotella vielä hetken noiden narsissien kanssa. Tai sitten nostelen niitä sisätiloihin yöksi.

   Poista
 3. Muistelisin lukeneeni joskus että jopa -10 kestävät noi pienet narsissit. Ja oon itekin aika aikasin monesti laittanut ulos. (en vielä tänä vuonna,aikomus kyllä) Nostin yöksi sisälle. Ja kerran näyttivät paleltuneilta niin nostin sisälle ja toipuivat hienosti. Jos oikein muistan niin tietty lajike kestää, tete a tete tai jotain sinne päin :). Ja lisäksi olen säästänyt sipulit ja iskenyt ne pensaan juureen syksymmällä.. Unohtaen tehneeni niin. Olipa pirteän keltainen yllätys keväällä kun "tyhjästä" ilmestyi kukkia. Kukittua ajoin nurmen mukana ruohonleikkurilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Josko vaikka sitten ensi viikonvaihteessa ryhtyisi istutushommiin - ja vaikka sitten tosiaan nostelee sisatiloihin tarvittaessa jos ihan mahdottomiksi yöpakkaset vielä menee.

   Poista
 4. Mä jaksan aina vaan huokailla kun teillä on niin kaunista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiistaipäivän parhaimmasta ja mieltä lämmittävimmästä kommentista!!! Kivaa päivänjatkoa sinne!

   Poista