sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

kuuliko joku kiljahduksia?Onko teille muille kirppishaukoille koskaan käynyt niin, että kun bongaa jotakin älyttömän siistiä kirpparikäynnin alkumatkasta niin tuon löydön huumassa ei yksinkertaisesti enää pysty keskittymään kierrosta loppuun vaan pitää hetimiten saada kiikuttaa tuo upea löytö kassan kautta kotiin? Sanottakoon, pissittiin muuten taas hunajaa kylän suurimmalla kirpputorilla aamulla, kun Aniliini bongasi muutamalla eurolla mielettömän punavalkean kaapiston. Noita palasia jos löytyisi tuurilla vielä lisää niin saisi koottua kunnon setin!

Taitaa kuitenkin olla yhtä mahdoton tehtävä kuin löytää se huonokuntoinen, pilkkahintainen ja pesulla kuin uudestisyntynyt Bumling.

10 kommenttia:

 1. harvoin jätän kierrosta kesken mutta loppukierros voi sujua sillei sellanen pöhkö hymy naamalla ja pieniä ilonpyrähdyksiä ottan kun korissa/kärryssä on se THE löytö ;) eiliset lamput kuuluu just niihin! käsi kiinni lamppuihin (http://villimyyra.blogspot.fi/2013/03/rytmikorjaamo.html) ja sit varovainen kysymys myyjälle "paljonko".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi sun löytämät lamput on muuten ihan sikamageet!! Ja noihin ruukkuihin isken kans kiinni joka kerta, jollei ole hinnoiteltu piloille. Onneksi niitäkin aina välillä löytyy!

   Tänään muuten löysin myös mustavalkoraidallisen Arabian pikkuruukun - siellä oli niitä jopa kaksin kappalein, mutta maltoin kuin maltoinkin jättää sen toisen jollekulle muulle onnekkaalle :) Tuossa vaiheessahan siis olin jo löytänyt sen lokerikon...

   Poista
 2. Tiedän tunteen! Palaset oli hieno löytö! Toivottavasti joku hihkuu meidän kirpparipöydän kohdalla tällä viikolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti oikein paljon onnellisia ilonkiljahduksia jollekulle! Josta tulikin mieleen, että oma pöytä pitäisi laittaa täytäntöön täälläkin suunnalla...

   Poista
 3. mä löysin sen bumligin vanhojen tavaroiden liikkeestä.. mutta se ei harmi vaan ollut pilkkahintainen. :) kirpparilöydöt on niin huippuja :)/mortillalex

  VastaaPoista
 4. Mun vanhemmilla on noita palasia, haluaisin ne meille kun olisi tilaa. Valko-vihreä kolmella kapealla laatikolla ja joku sinappi-ruskea, nelilokeroinen :P pari valkoista jossa ei ole laatikoita. Meidän lapsuuden juttuja :) Enpä ole kyllä minäkään kirpparilla moisiin koskaan törmännyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollahan saa jo aikamoisen setin koottua, onnentyttö olet! Meilläkin Miehen kodista löytyi myös palasia lapsuudessa, mutta ne taidettiin kuluttaa loppuun :( Ensimmäistä kertaa minäkin moisen ihanuuden kirpparilta bongasin! Hyvä niin!

   Poista
 5. Minä kiljahtelen täällä kateudesta! Nuo Palaset kun ovat sydäntä lähellä täälläkin! Oi rakkaus!

  VastaaPoista