torstai 21. maaliskuuta 2013

kukkakollaasi ja lempimukiKukat sisustuselementteinä - meikä on niin messissä! Hankkipahan Aniliini jopa kodinonnenkin, jonka kestävyyttä tullaan mittaamaan tämän hortonomin käsittelyssä. Myös muita vihreitä ilostuttajia on asetettu sievästi keittiön ikkunan kukkakollaasiin. Nätti!

Entä tuo uusi muki sitten! Aikoinaan sellainen jäi reissulta hankkimatta ja sepä kovasti on pistänyt harmittamaan. Sattuipa sitten niin, että eräs tuttu oli viime viikolla matkustamassa ison meren tuolle puolen ja näkipä tämä likka tilaisuutensa tulleen. Mutta oi pääsispä Aniliini itsekin joskus taas tuolle saarelle kohnaamaan!

I'm not that good with flowers and plants, but I'll give them a try anyway! 

7 kommenttia:

 1. Pakko sanoa kodinonnesta, että mä tein sen tappamisessa aikanaan varmasti ihmiskunnan historian ennätyksen, kun se otti ja kuoli viikossa pois. Lohduttauduin sillä, että se oli varmasti vioittunut yksilö, eikä äkkikuolema liittynyt mun hortonomintaitoihin mitenkään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vioittunut ehdottomasti! Voi olla, että liityn samoihin ennätyskerhoihin omani kanssa, tosin kyllä se vielä näyttäisi hengissä olevan! Sitä vissiin pitää uittaa vedessä ihan rankalla kädellä, mut annas olla jos unohdat sen uiton yhdenkin kerran...

   Poista
 2. Hieno tuo muki ja nuo grapponiat. Mun vanhemmat on saaneet kirkkankeltaisen grapponia- astiaston häälahjaksi ja ihastelen niitä aina kuin näen.(: Tuo kodinonni on kyllä kaunis, muttei sopis tälle kukkien kastelun alati unohtavalle alkuunkaan.(: Kiva kukkakollaasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkkaankeltaisia grapponioita!! Jotkut astiastot ovat kyllä ihanasti ajattomia. Ja hep, kodinonni on vieläkin elossa! :)

   Poista
 3. Oijoi miten kiva blogilöytö! Tänne jäin heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Aniliiniin, littleB! Oikein mukavaa, että olet löytänyt tiesi tänne - toivottavasti viihdyt mukana piiiitkään! Kivaa sunnuntaita sinne! :)

   Poista
  2. Kiitos samoin! :)
   Ja tervetuloa vierailulle minunkin maailmaan:
   http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

   Poista