perjantai 29. maaliskuuta 2013

bääVoi pääsiäistä! Onpa mukavaa, kun ei ole kiire mihinkään eikä paineita tehdä yhtään mitään - sunnuntai joka päivä! Ja kaiken kukkuraksi huomenna meidän kylän kauppakeskukseen avataan Tiger! Mikäli samoilla leveysasteilla liikutte, saatatte törmätä Aniliinin (ja ehkäpä tämän isosiskonkin) kohnaamassa juttuja kieli pitkällä!

Lammaspaisti viskottiin uuniin tuossa aamusella ja kohta päästäänkin herkuttelemaan. Toivomuksena on erittäin murea tapaus, sillä ollaanpa tässä vähän saatu opetella lampain paistoasteita viime vuosina, mutta useimmiten kyllä sangen hyvää on ollut! Oikein nastaa pääsiäisen jatkoa sinne!

Happy Easter everyone!

14 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää ja kuulostaa teidän pääsiäinen! Ja Tigerkin vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti littleB! Lammasherkut on nyt syöty ja vois lähtee vielä nauttimaan auringosta, mutta kun sohva vetää niin puoleensa! :)

   Poista
 2. Hyvää Pääsiäistä! Niin avautuu täälläkin, onkohan kyseessä sama putiikki... ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä tämä leppoisuus on niin ihanaa. Lammas menossa marinadiin ja huomenna uuniin ja muita herkkuja vedelty niin, että napa paukkuu. Aurinkokin paistaa ihanan kutsuvasti. Oikein makoisaa pääsiäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Oikein leppoisaa pääsiäistä myös sinne!

   Poista
 4. Love the color - enjoy your Easter! :-)

  VastaaPoista
 5. Pirteät kuvat ja hyvä meininki =) Mukavaa pääsiäistä myös sinulle!

  VastaaPoista
 6. Tiedätkö sydänpurkkien taustoja? Perin yhden sellaisen ja bongattuani ne täälltä alkoi kiinnostamaan mikä niiden alkuperä mahtaa olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin kiva tietää niiden taustoja, olen nuo kummatkin löytänyt kirpparilta eri aikaan. Tykkään noista purnukoista, kuten kaikista muistakin sydänkuvioilla varustetuista kipoista ja kupeista :)

   Poista