keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

äitiinsä tullutLapsosella on viikoloppuaamuisin tapana kipittää (klo 05:00-07:00 välillä) vanhempiensa sänkyyn "nukkumaan". Tosiasiassa ipana pyörii ja hyörii niin kauan, että herääminen & ylösnouseminen on välttämätöntä (miehelle) ja näin päivän leikit voivat alkaa. Tapahtumaketjuun kuuluu olennaisena osana myös unilelut, joita Ipana nappaa mukaansa huoneestaan yhden jokaiselle perheenjäsenelle.

Viime yönä puolen yön aikoihin alkoi kuulua pikkujalkojen tapsuttelua ja siinä sikkurasilmin tarkemmin kelloa molemmat katselleena totesimme, että hittolainen se kello on tosiaan vasta niin vähän eikä todellakaan ole aika vielä herätä. Lapsonen kiipesi sänkyyn, nakkasi vanhemmilleen mukaan ottamansa unilelut ja kävi sanaakaan sanomatta keskelle nukkumaan Pappa kainalossaan.

Jep, samanlainen unissakävelijä (ja -puhuja) kuin äitinsäkin.

4 kommenttia:

 1. Meillä ilmestyy sänkyyn lapsosten mukana tyyny ja unikaveri, usein myös vesipullo. Niin kauan nukutaan hyvin, kun vain yksi kipittää väliin, mutta auta armias jos molemmat haluavat kainaloon samana yönä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Onneksi näitä yöllisiä hiippailuja meillä on sattunut vaan tuon kerran , mutta aamukikkailut viikonloppuisin ovat tulleet jäädäkseen eikä pikkuapinan heräämisen jälkeen (klo 5:30-6:30) enää kukaan talossa nuku kunnolla.

   Poista
 2. I love the contrasting colours against your white home! Have a lovely Friday! /maria x

  VastaaPoista