sunnuntai 17. helmikuuta 2013

sunnuntai, iihhanaaOnks ne noi laulunsa ulkosalla aloittaneet tipuset, lomailu kaukana poissa kotikuvioista vai tulevalla viikolla tapahtuvat jänskät jutut, mutta Aniliinille on iskenyt hurja sisustuksellinen himo! Uusi, piristävämpi matto pitäis saada olkkariin - hakemus sen hankinnasta onkin jo vetämässä Miehen korvien välissä ja kaikenmoista muuta uutta ideaa odottamassa toteuttamistaan. Aiettä miten mukavaa kun on jo valoisampaa!

Voi myös olla, että kahden viikon aikaisten, viikonlopun aikana läpiluettujen kanssabloggaajien keväisaiheisilla postauksilla ja inspiroivilla kuvilla on myös näppinsä pelissä. Aniliini ei oikein edelleenkään ala noita pastellisävyjä, mutta keltaista ja punaista saapi mieluusti olla. Kevätjee!


Sunday, my favorite day of the week. Finally I have had time to read the past posts of other lovely bloggers - there is spring in the air I tell you and I have a lot of crazy decoration ideas in my mind already! Have a great Sunday!

15 kommenttia:

 1. Sisustusinto on selvästi vallannut blogistanian. Mäkään en ole toistaiseksi langennut pastilliin;) tää toivoo taas paljon paljon kotikuvia teiltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa määkin olen pistänyt merkille! Keväällä on kyllä vallan positiivinen vaikutus! Noista pastilleista ;), emmää sillä etteikö ne kivoja olis. Joissakin upeissa kodeissa ne näyttää ihan uskomattoman hyvältä! Kivaa sunnuntaita selmalle!

   Poista
 2. Joo, kyllä valo tekee tehtävänsä! Ihanaa tosiaan!

  Hyvää alkavaa viikkoa Aniliini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa vielä aurinkokin olisi viikonloppuna paistanut! Mutta valoisuuskin riittää :) Oikein pirtsakkaa viikon alkua Kikille!

   Poista
 3. Ei tuu meillekkään persikkaa ja minttua. Paitsi ehkä sitten kun nekin on jo ihan passee... No, ei kyl ehkä sittenkään. Mulle riitti kahekskytluku ihan hyvin. T: Vanha

  VastaaPoista
 4. ...ah, paitsi pakko vielä lisätä, että samaiseltä vuosikymmeneltä on kyllä perintönä myös tämä musta-valko-keltaisuus, ja se ei taas ärsytä ollenkaan! :-D

  VastaaPoista
 5. Samaista sisustuspuuskaa podetaan täälläkin. Kevät aiheuttaa armotonta tavaroiden raakkaustarvetta ja vanhasta tulisi päästä ensin eroon. Olohuoneen uusi tapetti on aivan namu ja sohvaa odotellaan kiivaasti. Fatboykin ajaa asiansa löhöilyssä, mutta eipä siihen montaa ihmistä majoita. Uusi mattokin on jo katsastettu. Ärsyttävää materialismia, mutta joskus on vaan oltava tekopyhä. Paheksuttava ääneen, mutta toimittava toisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta joka sana. Määkin meinasin tässä jossain vaiheessa raakata kamoja kirppispöytään kunhan vaan saan oikein napakan tehokkuuden puuskan tuossa aikaiseksi.

   Poista
 6. Täällä yks jolla on varmaankin jotkut pastillinhuuruiset lasit silmillä ;). Maalasin just pari tuolia v.pun ja minttua. Toisessa huoneessa vuorostaan keltaista. Ja kauniita kuvia teiltä! Pitikin heti klikata lukijaksi kun löysin tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Heinie ja mukavaa, että olet löytänyt Aniliiniin - tervetuloa! Klikkailin heti vastavierailulle blogiisi :) Pastillinhuuruiset lasit on näin kevätaikaan varsin stylet!!

   Poista