maanantai 25. helmikuuta 2013

nukkumatille terveisiäTuo taivaanrannassa möllöttelevä kirkas pallo on pitänyt huolen siitä että tämä päivä tuntui perusmaanantaiketutuksen lisäksi ekstraverroin hankalalta. Ja tuolla se kuu taas kirkkaasti paistaa, joten ensi yöksi ehkä odotettavissa samanmoista venkoilua & erinäisten asioiden pohdintaa. Löytyykö kenties kohtalotovereita?

17 kommenttia:

 1. Ilmottaudun. Harvinaisen ankee päivä. Ajattelin, josko anilandiasta piristystä. No sisustusasiat piristää aina. Onko teillä muuten cole&son woodsia? Onko kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanantaipostaukset menee vähän kyllä Anilandiassa surkuttelun puolelle - mutta huomenna on jo varmasti parempi! :) Tuosta toisen kuvan taustalta (näkyy vähän huonosti tosin) löytyypi Woods-tapettia, makkarista siis löytyy tuo yksi seinällinen. Nätein tapetti ikinä ja katse siinä lepää edelleen, vaikka monessa yhteydessä onkin esille tullut!

   Poista
 2. en usko koko kuuhömpötykseen ja silti vaikken edes tietäisi koko asiasta, pyörin kyseiset yöt sängyssä heräille vähän väliä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu. Viime yö ei tehnyt poikkeusta, vaikka olin kyllä ihan naatti nukkumaan mennessä.

   Poista
 3. Kyllä! Pohdistaan asioita yhdessä ensi yönä :) Täällä on nimittäin yksi "kuuhullu"..

  Terkuin Petra "täti"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä tuli taas pohdittua! Ja toiseksi yskäkin häiritsi, mälsää!

   Poista
 4. Täällä kans yks nostaa kättä. En millään haluaisin uskoa koko juttuun mutta en voi silti olla huomaamatta että pyörin aina tuohon aikaan yöt läpeensä ja heräilen pienimpiinkin ääniin. Ja sitten katson kalenteriin -jaa, täysikuu. Blääh...:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erikoinen juttu, mikä siinä täysikuussa voi olla? Joskus tuntuu, että on ihan sattumaa tuo huonounisuus, mutta kas tosiaan, siellähän on taivaalla täysikuu.

   Poista
 5. No niinpäs onkin. Muistelin nähneeni vilauksen siitä jossain aiemmassa kuvassa. Meillä sattui pienimuotoinen vesivahinko makuuhuoneen tapettiin ja tilalle tuleejuuri Woods. Sitten huomasin täälläkin sitä. Onko makkarista "kunnon" kuvaa, kun toivoisin tekstiilivinkkejä. :) onko teillä verhoja makkarissa? Mä niin haluaisin Marimekon lokkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin nappasta tuossa kuvan makkarista niin, että tapettikin näkyy! Verhoja makkarissa ei ole (paitsi sälekaihtimet) - talon ainut verho löytyy keittiöstä. Jossain vaiheessa mietin noita verhoja, mutta eipä niitä juurikaan tarvita. Marimekon lokki-kangas on tosi jees!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Thanks maria! That ivy looks quite nice in one of the mugs!

   Poista
 7. Vielä yksi kuuhullu nostaa kätensä. Melkosta liskoilua oli kyllä viime yö ja samaa tiedossa tänäänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, viime yö ei ollut yhtään sen parempi kuin edellisensä. Nuhjuinen olo näin tiistain kunniaksi! Kiva kun kommentoit littleB - löysin kivaan blogiisi! :)

   Poista
  2. Jee, kivaa kun löysit! :) Tervetuloa <3

   Poista
 8. Täällä pyörittiin ja pohdiskeltiin myös eli ilmoittaudun joukkoon, valitettavasti. Kivoja kuvia taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Nyt reippaana tiistaipäivän haasteisiin :) Kivaa päivää!

   Poista