perjantai 1. helmikuuta 2013

neljäntenä päivänä tuli hikiTäällä taas! Mehän ollaan jo täällä iltameiningeissä postauksen julkitulon aikoihin. Ipana sujahti juuri unillensa ja kyllä tästä saa isommatkin lomaihmiset sujahdella perässä pikapuolin. Mikäköhän siinä on, että uni tulee haipakkaa vaikkei päivisin tee yhtään mitään?

Tänään aamulla saimme muuten kokea merkillisen herätyksen - ulkosalla kaiuttimista pärähti soimaan kovaäänistä musiikkia, jonka sotilaalisen sävynsä johdosta yhdessä tuumin maan kansallislauluksi päättelimme. Muina aamuina moista ei olekaan kuulunut, liekö sitten luritukset kuun ensimmäisen päivän kunniaksi? Ja hei! Jos nyt oltaisiin kotona, saisi Stendigistä repiä esille uuden sivun!

Oikein hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Tuttu juttu, etelän lomilla silmät alkaa lumpsia jo alkuillasta. Joskus jopa ennen päivällistä, kun pääsee rannalta hotelliin. Se on sitä Rentoutumista! Nauti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kyllä! Kaikki hyväkin loppuu aikanaan ja tuskin maltan odottaa sitä ajatusta, että ensi viikolla mennään taas täysi tohina päällä totutun arjen kanssa! Ja siellä kylmässä!

      Poista