tiistai 26. helmikuuta 2013

missä aurinko, siellä pölyKotikonttoripäivät aurinkoisena kevätpäivänä ovat sikamaisia! Tekee mieli kirmata ulos auringonpaisteeseen, pestä ikkunoita ja tampata talven nuhraannuttamia sisutustyynyjä (no okei, ehkä siis vain aurinkoon kirmaamista). Käsittämätöntä, mutta paistaako aurinko sellaiselta korkeudelta tai jotain, että se saa joka ikisen pölyhiukkasen ja likatahran näkyville? Ihan kuin Anilandiassa ei oltais siivottu ikinä. Aika hurjaa.

16 kommenttia:

 1. Juuh, meilläkään ei oo koskaan siivottu eikä varsinkaan pesty ikkunoita! Aika karmaisevan pölyistä ja tahraista joka paikassa, siis meillä (vähän lohduttaa kuulla, että muuallakin on) :) Noh, jos vielä puolentoista kuukauden päästä täällä ollaan vauva masussa, niin sitten pesen ikkunat...muutoin saapi joku muu hoitaa homman! Oletkos muuten kokeillut laittaa ikkunan edessä silmät kiinni? Tahrat häipyvät heti silmistä ja silti aurinko lämmittää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ikkunoiden peseminen on ehkä siivoushommista kurjin, muistan joskus laskeneeni talon kaikki ikkunapinnat ja onhan niitä tosiaan muutamia... ikkunanpesuilmoja odotellessa - tai sitten pidetään silmät kiinni!

   Poista
 2. No just niin! Vietin aamupäivän kotona vimmatusti siivoten. Miten sellainen määrä pölyä olikaan päässyt pesiytymään nurkkiin??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi kyllä oikein pitää kunnollinen siivouspäivä meilläkin!

   Poista
 3. Pakko sanoa, et aivan suivaannuin viikonloppuna, kun näin valossa kuinka p....aista täällä oli/on. Valo on ihana, mutta.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme juttu. Onneksi ollaan taas täällä kustannuspaikalla eikä tarvitse pölynurkkia kurkkia! Paitsi että olisi kivempi kirmailla siellä auringonpaisteessa!

   Poista
 4. Oi, kohtalotovereita! Kevätaurinko paljastaa pölyn ja tuhrutahrojen lisäksi ihanasti kaikki kissankarvat, joita on KAMALASTI. Teippirullatehtailijat kiittää. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä tehtiin kerrassaan hyvä tapettivalinta! ;) Kiitos kuvasta! Joo meillä ihan karmean näköiset ikkunat, nyt sen viimeistään huomaa. Illan tullen auringon laskettua on taas koti siedettävä.

  VastaaPoista
 6. Ei sen pölyn niin väkiä ole kunhan vaan aurinko paistaa :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on täsmälleen sama ongelma täällä. Roiskeita, pölypalleroita ja naarmuja joka paikassa. Taikasienelle ois taas talven jälkeen käyttöä. Mun täytyy tehdä itselleni aikataulu: sitten kun olen tehnyt tämän ja tämän, SAAN vasta siivota. Melkosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! Onneksi täällä on muitakin putsplank-tyyppejä :)

   Poista
 8. Ihanat noi mintun väriset kengät aww....pakko saada ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Hommasin noi viime keväänä, mutta Vagabondilta tulee saletisti vastaavia tänäkin vuonna! Mä en oo raaskinu noita käyttää kuin ehkä kerran ;)

   Poista