sunnuntai 24. helmikuuta 2013

aulinko almasVaude, mikä keli ulkona! Täydellinen mäenlaskuun ja pidemmän kävelylenkin suorittamiselle, jonka matkan varrella parahultaisesti vain parisen kappaletta kirppareita. Haukansilmä on yrittänyt etsiä vanhoja pääsiäistavaroita kirpparipöydiltä. Kukkopillit on muuten aika somia! Tuosta yksilöstä ei valitettavasti lähde kaunista kiekaisua, mutta nättihän se ainakin on. Ja lapsosen pöydälle muutamalla kymmenellä sentillä reippaan retro pöytäliina. Kyllä nyt kelpaa hörpsiä vaikka iltapäiväsumpit!

Ilman puolesta ei malttaisi sisällä istua yhtään, mutta kyllä sohva vetää nyt pidemmän korren! Ja myöhemmin tässä talossa tuoksuu muuten pulla! Ohhoh.

The sun is finally shining, what a lovely lovely day we have today! I hope you are enjoying yours too!

13 kommenttia:

 1. Ihanan aurinkoisia kuvia :). Täällä aurinkoa ei oo näkynyt perjantain jälkeen, niinpä jalkaan vetäisin keltaiset housut :D

  VastaaPoista
 2. Upeita aurinkoisia ja värikkäitä kuvia, tulee niin keväinen olo .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Tänään ainakin näillä leveyksillä on ollut tosi upea, keväisen tuntuinen päivä!

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia! Tänään on kyllä ollut mahottoman kaunis päivä! Oli kaupastakin aivan pakko ostaa pari nippua keltaisia tulppaaneja kun niin houkutti. :) Olen aivan uusi lukija ja innostunut myös ralliruudusta. Kaavailussa olisi saada sitä alakerran takkahuoneeseen. Mistäs tuo teidän lattia on?

  -Mimu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mimu ja tervetuloa Aniliiniin! Tuo meidän eteisen lattia on mattapintaista Pukkilan laattaa (20x20). Hyvin on laatta kestänyt eteisessä vaikka kulutusta joutuukin kestämään. Oikein tyytyväisiä ollaan oltu! Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne!

   Poista
  2. No ajattelinkin ettei se nyt ihan muovimattoa ole kun on niin valkosta. Meinaan ne mitä oon katsellu niin jotenkin omituisesti kellertävät. :/ Mut ovat nuo teidän lattiat kyllä kauniit. :)

   -Mimu-

   Poista
 4. Lovely pics, the yellow flowers sure brightens everything up!

  VastaaPoista
 5. Tyttösellä ihanat pökät. Nam! Mistä mahtaavat olla peräisin? Muutenkin hyvänmielen postaus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppälän vauvamallistoa! Kasikutoset mahtuu oikein hyvin meidän kolmevuotiaalle rimpulajalalle :)

   Poista
  2. Uuuh, mikä bongaus. Seppälä jäänyt itseltä lastenvaatteiden osalta kokonaan tsekkaamatta. Sinne siis, tattis!

   Poista
  3. Suosittelen oikein lämpimästi! Tuo Seppälän vauvamallisto on todella upea - harmillista, että koot loppuvat tosiaan tuohon kasikutoseen. Ihan pikkuiset palleroiset pukisin vaikka pelkästään noihin Seppälän värikkäisiin vauvamalliston vaatteisiin!

   Poista